vilket trams!

i måndags åkte jag till växjö och umgicks där med Li en stund. sen satt jag uppe halva natten för att bli halvt färdig med min skoluppgift som skulle vara klar morgonen efter. jag var i skolan igår och redovisade och hade det trevligt, sen började klydderiet.

jag fick mail om att min iPhone kan hämtas på ICA där i växjö... jag ahde dock inte fått någon avi, så jag tryckte ut det dära spårningsbeskedet och hoppades att en vänlig själ skulle lämna ut telefonen till mig.

när jag kom dit så sa hon att eftersom det är ett rekommenderat brev så måste jag ha en avi med två underskrifter som ska skickas till företaget, hon skulle se om hon kunde skriva ut en sådan avi. kunde hon det? nej! hon beklagade och sa "åh, det är så synd för den ligger verkligen här". jag tackade för hjälpen och gick hem, sen åkte jag hem till malmö igen.

när jag satt på tåget ringde min mamma och sa att avin hade kommit till henne! (jag har tillfällig eftersändning) jag var där och hämtade den igår och mycket riktigt var det en sådan avi som hade kommit, som hon på ICA talade om. Så... på fredag ska jag minsann åka upp och roffa åt mig skapelsen jag väntat på så länge!

dyker det upp mer krångel med dethär vet jag inte vad jag gör haha.

Kommentarer

Speak up!

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Blogg:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0