Nyårsafton

jag vet inte hur många som är intresserade men nu tänker jag iallafall berätta om min nyårsafton!

Dagen började 05.45, då jag steg upp, klädde på mig och gjorde mig iordning för att gå till praktiken. där var jag fram tills klockan slog 16. Det var ett lugnt pass, lite som ett helgpass med lite att göra och vi kunde snacka med våra klienter/gäster rätt så mycket vilket för det mesta är trevligt. när jag slutade tog jag bussen hem till hankypanky för att snabbt som tusan göra mig iordning. vi skulle vara borta klockan 18 och jag hade en timme på mig att göra mig nyårsfin. henke var redan färdig när jag kom hem så han slapp stressa.

när vi var i pontus trakter så kom jag på att jag behövde lite coca cola så henke gick i förväg medan jag stack och handlade... när jag kommer in genom dörren hos pontus sen så blir jag skrattad och pekat åt av Östman. jag hade i och för sig hatt på mig men lustig var den inte! men men, sen blev det lite bubbel och mingel innan vi fick världens godaste soppa till förrätt. jag lovar att jag aldrig har smakat nån godare soppa, den var helt sjuk! det var pumpasoppa med morötter i, fick jag veta och ja... den var himmelsk! till huvudrätt blev det oxfilé med ugnsstekta grönsaker. herregud. bortskämda blev vi! jag och ann-sofie var kvällens special cases. vi ville ha våra oxfilébitar genomstekta och ville inte ha nåt kaffe i eller till efterrätten så vi fick vars en utan och fick dricka te till. men det var svinigt gott, åh.

efter maten skulle vi egentligen sjunga singstar men det var nåt trassel med det så det blev inget med det. vi dansade och sjöng på annat vis. strax innan tolv-slaget tog vi oss ut för att titta på raketer och lite sånt och sedan drog vi iväg för att dansa på Debaser. Himla roligt var det!

Efterfest hos pontus men jag slumrade i soffan. jag hade då varit vaken i ca. 22-23 timmar. folk som kom på efterfesten såg väl mig och tänkte att jag var världens tråkigaste men jag var bara världens tröttaste. hade gärna dansat till beyoncé om jag orkat men mina ben dog ju på vägen hem och ögonen sved!

året började väldigt bra och jag hoppas den gjorde det för er också! gott nytt år!


Kommentarer

Speak up!

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Blogg:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0