nu flyttar jag

jag har bytt telefonnummer och nu byter jag även bort denna bloggen mot en annan. Ni hittar mig från och med nu på mawiias.blogspot.com

ses där!

vilket trams!

i måndags åkte jag till växjö och umgicks där med Li en stund. sen satt jag uppe halva natten för att bli halvt färdig med min skoluppgift som skulle vara klar morgonen efter. jag var i skolan igår och redovisade och hade det trevligt, sen började klydderiet.

jag fick mail om att min iPhone kan hämtas på ICA där i växjö... jag ahde dock inte fått någon avi, så jag tryckte ut det dära spårningsbeskedet och hoppades att en vänlig själ skulle lämna ut telefonen till mig.

när jag kom dit så sa hon att eftersom det är ett rekommenderat brev så måste jag ha en avi med två underskrifter som ska skickas till företaget, hon skulle se om hon kunde skriva ut en sådan avi. kunde hon det? nej! hon beklagade och sa "åh, det är så synd för den ligger verkligen här". jag tackade för hjälpen och gick hem, sen åkte jag hem till malmö igen.

när jag satt på tåget ringde min mamma och sa att avin hade kommit till henne! (jag har tillfällig eftersändning) jag var där och hämtade den igår och mycket riktigt var det en sådan avi som hade kommit, som hon på ICA talade om. Så... på fredag ska jag minsann åka upp och roffa åt mig skapelsen jag väntat på så länge!

dyker det upp mer krångel med dethär vet jag inte vad jag gör haha.

kill me now

just nu känner jag mig helt död. min förkylning är värre idag än vad den var igår så hela mitt huvud änns uppfyllt till bredden med snor. ja, det låter jätteäckligt men det är så det känns. jaga har värk i skinnet i ansiktet och ögonen är svullna. läpparna är torra för jag måste andas med öppen mun och ja, det mesta känns ganska trist.

på söndagsmiddagen hos svärisarna ikväll blir det soppa så det ska bli gott.

på tal om mat så gjorde vi chicken tikka masala igår. det var inte gott så vi beställde pizza. känns så dumt när man lagar nåt man tror ska vara gott men sen visar det sig vara motsatsen :(.

nu har jag nyst typ 500 ggr så nu orkar jag inte skriva mer!

Ny header och nya färger

nu har jag fixat lite så jag hoppas det blev bra... om ni inte kan se det så tryck tangent F5. haj haj

vinnare och förlorare

det har hänt en del på min praktik, så jag har fått prata med min handledare och chefen och ja, de tar händelsen på allvar och står på min sida, vilket är skönt. vuxna människor behöver växa upp. personalen ska inte ta mer energi än klienterna!

gällande klienterna så har det börjat hända en massa spännande saker och det är både kul och trist, eftersom det ändå handlar om människors liv som inte är som de borde. men om jag tänker på mig själv så är det spännande för mig att se dessa händelser.

igår beställde jag min jävla iPhone och allt gick bra. jag hoppas den kommer nästa vecka!

jag har lyckats bli förkyld igen. jag har ont i mina bihålor, så det känns som jag har träningsvärk i kinderna vid näsan haha. jättekul...

om ca. två timmar ska jag och henke tvätta och det ska bli skönt med rena kläder. sen vill jag gå och köpa jeans. får se hur sugen han är på att hänga med men det tar vi då!

ha en trevlig lördag!


saknar min Nisse

duktiga!

Som jag skrev sist så har jag och henrik slutat med godsaker mitt i veckorna och det går jättebra. henrik är engagerad till tusen och köper frukt, fullkornsflingor, yoghurt, juice med mera. han har dock ett undantag och det är att han dricker red bull på jobb men det får han lov, för han har så fina bambiögon.

jag hoppas att detta gör någon nytta men det tror jag faktiskt att det gör. frukt är bättre, det är inte mer med det!

nu håller grannarnas hundar på att go bananas... känns inte så trevligt att de ylar, jag undrar hur de mår egentligen? stackars!

snart ska jag bege mig till praktiken, ut i kylan!

Gotte

Jag och min kära pojkvän har kommit fram till att vi bara får äta gottis, kakor och dricka läsk på helger. Det tycker jag är ett bra gemensamt projekt eftersom jag känner att jag gått upp ett par kilo de senaste månaderna (det var jävligt deprimerande att stå i provhytterna och prova nyårskläder). Tack vare att vi är två stycken också så känner jag mig lite mer peppad.

Hoppas inte Henrik redan har glömt det bara... han brukar dricka en hel del läsk när han jobbar och ja, jag hoppas att han struntat i det idag! jag får väl förhöra honom när han kommer hem ;)

vilken blekfis bild! från 2008


Trist!

Söndag idag då. Känner mig väldigt likgiltig inför det. Jag är inte så sugen på att börja kl. 7 imorgonbitti men vad ska man göra... söndagsmiddag hos Stenbergarna i afton blir det iallafall och sen är det inte mycket mer med denna söndagen. Hej och hå!

Nyårsafton

jag vet inte hur många som är intresserade men nu tänker jag iallafall berätta om min nyårsafton!

Dagen började 05.45, då jag steg upp, klädde på mig och gjorde mig iordning för att gå till praktiken. där var jag fram tills klockan slog 16. Det var ett lugnt pass, lite som ett helgpass med lite att göra och vi kunde snacka med våra klienter/gäster rätt så mycket vilket för det mesta är trevligt. när jag slutade tog jag bussen hem till hankypanky för att snabbt som tusan göra mig iordning. vi skulle vara borta klockan 18 och jag hade en timme på mig att göra mig nyårsfin. henke var redan färdig när jag kom hem så han slapp stressa.

när vi var i pontus trakter så kom jag på att jag behövde lite coca cola så henke gick i förväg medan jag stack och handlade... när jag kommer in genom dörren hos pontus sen så blir jag skrattad och pekat åt av Östman. jag hade i och för sig hatt på mig men lustig var den inte! men men, sen blev det lite bubbel och mingel innan vi fick världens godaste soppa till förrätt. jag lovar att jag aldrig har smakat nån godare soppa, den var helt sjuk! det var pumpasoppa med morötter i, fick jag veta och ja... den var himmelsk! till huvudrätt blev det oxfilé med ugnsstekta grönsaker. herregud. bortskämda blev vi! jag och ann-sofie var kvällens special cases. vi ville ha våra oxfilébitar genomstekta och ville inte ha nåt kaffe i eller till efterrätten så vi fick vars en utan och fick dricka te till. men det var svinigt gott, åh.

efter maten skulle vi egentligen sjunga singstar men det var nåt trassel med det så det blev inget med det. vi dansade och sjöng på annat vis. strax innan tolv-slaget tog vi oss ut för att titta på raketer och lite sånt och sedan drog vi iväg för att dansa på Debaser. Himla roligt var det!

Efterfest hos pontus men jag slumrade i soffan. jag hade då varit vaken i ca. 22-23 timmar. folk som kom på efterfesten såg väl mig och tänkte att jag var världens tråkigaste men jag var bara världens tröttaste. hade gärna dansat till beyoncé om jag orkat men mina ben dog ju på vägen hem och ögonen sved!

året började väldigt bra och jag hoppas den gjorde det för er också! gott nytt år!


RSS 2.0