Ett år i Växjö

Nu har jag gått i skolan i Växjö i över ett år och på torsdag är det ett år sedan exakt som jag flyttade in i min första egna lägenhet. De enda av mina vänner/familj från Malmö som varit och hälsat på här är; Henrik, Mamma & Bertil (hjälpte till med flytten), pappa och Nella. De besöken har jag verkligen uppskattat men jag bara stör mig just nu på alla som säger att de ska komma och hälsa på men de kan inte sätta ett datum för när det ska ske. Jag vet att jag är i Malmö mycket och att vi kan ses då men jag vill faktiskt att folk ska få se hur jag bor och sådära. Nästa vecka börjar min praktik som jag ska ha i Malmö. Jag ska vara där ända till januari så under den tiden kommer det inte heller bli nåt besök. Folk har säkert saker för sig och är det inte det ena så är det det andra.

Besviken är rätt ord. Jag kanske inte stortrivs i Växjö men jag spenderar viktig tid här och det skulle vara trevligt om folk var lite mer genuint intresserade av att få se mitt "andra liv". Det är här jag klarar mig på egen hand med skola, betala hyra, handlar egen mat och ser till att mitt avlopp i köksvasken blir rensat.

Jag är jäkligt glad för att jag fått träffa en sån fin pärla som Li, hon gör det lite lättare att vara här uppe i norrland, vi kommer så hemskt bra överrens.

Nu blir jag lite sentimental... det kommer nämligen kännas konstigt att inte vara kvar i Växjö och be henne påminna henne om varför jag flyttade hit och få som svar att det såklart var för hennes skull. Inga promenader runt Trummen på resten av hösten och vintern. Jag kommer inte behöva störa mig på grannarna som spelar dunka dunka sena kvällar mitt i veckan, inte börja mina morgnar med att titta ut i skogen för att se efter om det springer någon räv där och istället få syn på en massa hussar och mattar med sina stora och små hundar.

Hahaha jag trodde aldrig att jag skulle kunna sakna Växjö. Men nu sitter jag här och lipar ändå. Knäppt!!


Kommentarer

Speak up!

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Blogg:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0