om jag någonsin...

... igen ställer mig frågan om vart mitt hem egentligen är så ska jag tänka på det här:

det är nämligen så det är.


20 frågor XI


1. När gick du upp idag
Någon gång mellan 10-10.30


2. Hade du läst Kungens blogg om han hade haft en?

Haha ja det tror jag. Ibland iallafall!


3. Är du flygrädd?

Det varierar, konstigt nog!


4. Tror du att du fortfarande bloggar om 5 år?

Usch, ingen aning. Kanske inte har tid då!


5. Vilka städer har du bott i?

Malmö och Växjö


6. Använder du dig av Spotify?

Yesbox, fast inte premium.


7. Vad var det sista du åt?

Hmm... godis.


8. Vad köpte du för fint/kul till dig själv senast?

En skjortklänning!


9. Brukar du knäcka med dina fingrar?

Nej, men mina tår. Och fötterna knakar när jag går.


10. Spenderar du mest tid framför datorn eller TVn?

Datorn. Ibland kombinerar jag hehe.


11. Säger du ja om en främling vill bjuda dig på en drink ute?

Varför skulle jag?


12. Följer du Idol?

Inte slaviskt men det är kul att hänga med lite


13. Vilken kändis stör du dig på mest?

Kanye West. det är riktigt störigt att han gör bra musik men att han är ett riktigt a-hole.


14. Vilken var din sommaren 2009 låt?

Oj, vad svårt. Hmm... haha jag har ingen aning.


15. Har du börjat handla julklappar ännu?

Nope!


16. Vart har du din mobil när du sover?

På mitt nattduksbord, ibland under huvudkudden haha.


17. Kan du spela poker?

Ja Texas Hold 'em kan jag. Döhäftigt...


18. Hur hade du agerat om du såg din vän snatta när ni var ute på en shoppingrunda?

Frågat henne varför hon gör så och frågat om hon behöver låna pengar (om jag själv har).


19. Vad har du närmast dig just nu som är rosa?

Mitt täcke, huvudkudde, prydnadskudde och min mobil


20. Vilken är den roligaste skol/klassresa du gjort?

Har bara gjort en och det var i sexan. den var både rolig och tråkig. Sen i nian eller nåt så åkte vi till liseberg och det var kul...


Ähh puttefnask!

ja det är jag ibland, bland annat så var jag det när jag skrev mitt förra inlägg. visst kan jag känna mig besviken men antingen gör jag nåt åt det eller så får jag skita i det. ja, jag har faktiskt det valet! nu får det vara nock!

nu sitter jag och skriver på min j*vla essä. jag orkar inte vara smart idag! men vet ni! ikväll är det Grey's anatomy-premiär!! som jag har längtat :). ska hem till Li med matlåda och äta där, färga hennes hår och sen se världens bästa serie! förmodligen gråter vi några skvättar också.

nu får jag väl fortsätta med arbetet. hej och hå.

Ett år i Växjö

Nu har jag gått i skolan i Växjö i över ett år och på torsdag är det ett år sedan exakt som jag flyttade in i min första egna lägenhet. De enda av mina vänner/familj från Malmö som varit och hälsat på här är; Henrik, Mamma & Bertil (hjälpte till med flytten), pappa och Nella. De besöken har jag verkligen uppskattat men jag bara stör mig just nu på alla som säger att de ska komma och hälsa på men de kan inte sätta ett datum för när det ska ske. Jag vet att jag är i Malmö mycket och att vi kan ses då men jag vill faktiskt att folk ska få se hur jag bor och sådära. Nästa vecka börjar min praktik som jag ska ha i Malmö. Jag ska vara där ända till januari så under den tiden kommer det inte heller bli nåt besök. Folk har säkert saker för sig och är det inte det ena så är det det andra.

Besviken är rätt ord. Jag kanske inte stortrivs i Växjö men jag spenderar viktig tid här och det skulle vara trevligt om folk var lite mer genuint intresserade av att få se mitt "andra liv". Det är här jag klarar mig på egen hand med skola, betala hyra, handlar egen mat och ser till att mitt avlopp i köksvasken blir rensat.

Jag är jäkligt glad för att jag fått träffa en sån fin pärla som Li, hon gör det lite lättare att vara här uppe i norrland, vi kommer så hemskt bra överrens.

Nu blir jag lite sentimental... det kommer nämligen kännas konstigt att inte vara kvar i Växjö och be henne påminna henne om varför jag flyttade hit och få som svar att det såklart var för hennes skull. Inga promenader runt Trummen på resten av hösten och vintern. Jag kommer inte behöva störa mig på grannarna som spelar dunka dunka sena kvällar mitt i veckan, inte börja mina morgnar med att titta ut i skogen för att se efter om det springer någon räv där och istället få syn på en massa hussar och mattar med sina stora och små hundar.

Hahaha jag trodde aldrig att jag skulle kunna sakna Växjö. Men nu sitter jag här och lipar ändå. Knäppt!!


På bibblan

I skrivande stund sitter jag på skolans bibliotek och skriver min dumma essä. det verkar gå så snabbt för många i klassen, medans jag knappt får ut mig något. jag har iallafall snart skrivit 2 av 5 sidor och det känns väl helt okej, fast jag vill helst vara klar nu haha. det blir jag ju inte om jag sitter och skriver här! skäms på mig!

hej då för nu.

happy monday

har inte speciellt mycket att skriva om denna gången heller. tågresan gick bra men den var väldigt omständig ett tag för jag fick flytta mig från första vagnen till sista med en ganska så rejäl packning och det var tungt och bökigt men jag dog inte av det iallafall. tur va? :)

har haft ganska så positiva tankar i skallen idag och det tycker jag om att ha! jag tror det beror mycket på att jag ser fram emot praktiken som börjar nästa vecka! och så känner jag mig tacksam för vad jag har och det är ju inte varje dag man gör det egentligen.

nu tänker jag sova för imorgon har jag en essä att skriva (jävligt fult ord förövrigt) också ska jag ringa och fixa lite annat!

på återseende!

håret dårå

hittade min webkamera så jag tog en bild med den. det är sjukt dålig kvalitet men så är det ibland!

såhär ser iallafall mitt hår ut i dålig bildkvalitet:

jag trivs så bra i mörkt hår!


c'est la vie

helgen har varit en bra en, tycker jag. jag och henrik hade bara hemmakväll med pizza och How I met your mother i fredags. mysigt! i lördags var vi och handlade present till Evy sen shoppade Henrik sig en skjorta och jag hittade en skjortklänning! på kvällen var det dags för fest hemma hos Evy och det blev ganska livat till slut :) folk kom och gick lite som de ville och det var klart lite trist men vi klarade oss finemang ändå, tycker jag!

igår var jag hos mamma som vanligt och åt middag och så färgade hon mitt hår. nu är det mörkt igen :). glömde tyvärr min kamera hemma hos evy så har ingen bild på det just nu.

nu ska jag gå och boka tvätt-tid och sen ska jag till biblioteket och låna en bok till nästa kurs. sen är det dags för mig att åka upp till växjö för att plugga en massa och packa ner kläder inför vintern som jag ska spendera här nere :).

vi hörs väl.

såhär

ser jag ut efter en hel dags pluggande:


trött i skallen med min elefant i högsta hugg!

hahaha!

titta här då:


Blondinbella 2009, dagens outfit för nån dag sedan


Henrik på 70-talsfest

Merry Christmas

Jag har börjat tänka på julen. redan, jag vet det är hur långt som helst tills dess (3 månader imorgon). vet inte varför jag kom på såna tankar men så är fallet iallafall. känner mig jätteilla till mods när jag tänker på det :(. julen är verkligen inte som vanligt längre. ser inte fram emot det som jag brukade, inte det minsta. jag skrev säkert ett likadant inlägg förra året men så får det vara. det är jobbigt i år med.

förra året låtsades alla att det var som vanligt på julafton men jag gick undan hela tiden och ibland gick jag in på toaletten och grät. jag saknade mamma. denna julen kommer jag vara med mamma men inte med pappa för första gången. det känns inte äkta längre... eller var det förr det inte var äkta? då var iallafall alla tillsammans.

fan :(

sen snackar min bror om att om han får jobb på en båt så kommer han jobba över julen också. riktigt kul jul.

j*vla stud

japp det brukar henrik kalla mig haha. ja, på skoj då såklart, för er som inte fattar det. nu är det dags för mig igen att plugga. En tråkig bok om en intressant teori; nämligen bindningsteorin. ja, ni som inte hajar vad det är för nåt behöver inte oroa er, det går att googla!

jag känner mig ganska så pigg och glad idag igen! ganska så härligt må jag säga för det behövs nu när hösten närmar sig (med stormsteg. hahahaha).

jag ska läsa sex kapitel i den förbaskade boken. tror ni jag hinner det idag? jag hoppas det så att jag slipper stressa imorgon!

åh, jag kommer inte loss. jo nu! nu ska jag läsa!


John Bowlby och jag, vi ska nog komma överens

min tisdag

det har varit en bra dag idag, känner jag. den har dock varit lite väl lång för min smak. förmodligen för att jag var uppe tidigt idag men det är ju så ibland!

jag fick bra respons i skolan på uppgiften och sen fick vi lite papper och studiehandledning till praktik-kursen. det är mycket som ska hinnas med under 17 veckor. det låter som att vi har lång tid på oss men det kommer inte kännas så sen när det är dags. men det ska nog gå bra ändå.

nu skypear jag med henriken sen ska jag sova! mijaaau!!

Gravid?

hahaha nyss när jag tömde min hotmail så läste jag en ämnesrubrik som "grattis maria, du är gravid!" men så stod det ju inte, utan det stod "grattis maria, du är utvald!"

hjärnan kan spela spratt ibland!

fint


idag har jag inte känt mig så stressad över pluggandet, trots att jag borde men det har faktiskt löst sig rätt så bra ändå. blev klar med tramset (uppgiften) runt klockan 21 så jag har kunnat slappna av resten av kvällen. skööönt! ikväll kan jag läsa en annan bok än skolböckerna innan jag ska sova. åh :) jag önskar att de andra dagarna kunde vara som denhär, denna veckan. tycker om att känna det lugnet. men förmodligen kommer det bli alldeles stressigt efter imorgon eftersom det finns mer plugg att göras! blöööh!

ska skype:a med henrik om ett tag sen ska jag bädda ner mig och Lajonard!

Godnatt!

glatt hjärta!

jag är så hemskt glad idag. jag var på besök på min praktikplats och min handledare är hur underbar som helst! jag är självklart nervös inför praktiken men det känns så bra att ha henne där. hon är verkligen bäst! haha, som om jag vet hur alla andras handledare är :P nej men det känns faktiskt riktigt riktigt bra!

jag är också glad för att jag har henrik för han är underbar, han också! han är några snäpp mer underbar än min handledare på praktiken ;) haha. jag hatar att lämna honom och hans lägenhet. det känns så dumt på nåt sätt att göra det. det är ju där jag vill vara! inte uppe i norrland med smålänningar och indiska utbytesstudenter. jag hör hemma hos henrik. men om 2 veckor exakt så börjar 17 veckors praktik och då ska jag ju vara hos baby! det är jag hemskt glad för!

jag hoppas denna veckan går snabbt som attan.

puss.


uhh

jag har verkligen inget intressant alls att skriva, förutom att jag ska på besök på min praktikplats imorgon. är riktigt nervös inför det men det ska väl gå fint, hoppas jag. känns riktigt pirrigt faktiskt. får sluta tänka på det annars kommer jag vara helt borta i tankarna resten av denna dagen haha.

vi ska på söndagsmiddag hos henriks föräldrar. det var längesen jag var där. eller inte jätte men ganska. hoho.

igår var det lite galaj hemma hos pappa för han fyllde år i fredags. det var väl helt okej...

nu har jag inte mer att skriva. haj haj!

tidsfördriv

TIO FAVORITER
1. tv kanal? Femman, tror jag. Och Animal planet!
2. blommor? rosor tror jag. eller gerbera. har inga riktiga favoriter.
3. färg? blå och lila
4. sport? fotboll och handboll. men bara att titta på haha.
5. affär? hmm... har väl ingen speciell favorit.
6. musik? det mesta, faktiskt. men mest pop tror jag.
7. mat? spaghetti m. köttfärssås eller tacos.
8. årstid? sommar, även om vintern också kan va mysig.
9. djur? elefant
10. stad? är inte så berest så jag tar minsann malmö.


TIO FAKTA
1. hemstad - malmö
2. hårfärg - vet inte vad jag har nu haha. lite ljusbrunt, min riktiga färg är mörkblond.
3. längd? - 1,59 m.
4. frisyr - rakt med snedbena
5. ögonfärg - Gråblå
6. skostorlek - 38 ½. ganska störigt!
7. humör? trött
8. orientering - har inget som helst lokalsinne och kan verkligen inte berätta en vägbeskrivning, måste rita.
9. tillgänglighet? - finns på mobilen för det mesta om folk vill nå mig.
10. vänster eller högerhänt - Högerhänt.


TIO SAKER OM DITT LIV
1. har du någonsin varit kär? Ja.
2. tror du på kärlek? Ja.
3. varför tog ditt senaste förhållande slut? för att det inte funkade kanske?
4. har du någonsin fått ditt hjärta krossat? Mm.
5. har du någonsin krossat någons hjärta? Kanske inte krossat det men gjort det lite ledset!
6. har du någon gång blivit kär i din bästa vän? Nej.
7. har du någonsin älskat någon utan att tala om det för han/hon? Vet jag inte.
8. är du rädd för att starta ett förhållade med någon? skulle väl va bra dumt att göra det när jag har det underbart med henrik.
9. har du någonsin haft en hemlig beundrare? Haha inte som jag märkt iallafall
10. tror du på kärlek vid första ögonkastet? inte kärlek kanske men förälskelse?


TIO SAKER: DET DÄR ELLER DET HÄR
1. kärlek eller pengar? kärlek.
2. vin eller öl? öl.
3. dag eller natt? beror ju helt på vad jag ska göra!
4. one night stands eller förhållande? förhållande.
5. tv eller internet? hmm... internet.
6. pepsi eller cocacola? - coca cola
7. vild fest eller romantisk hemmakväll? meh. tycker inte om att välja :( det är ju olika vid olika tillfällen!
8. färgfoton eller svart/vita foton? vägrar välja.
9. telefonkontakt eller face to face? face to face tror jag...
10. aim eller myspace? inget av det


TIO "HAR DU NÅGONSIN"
1. har du någonsin blivit upptäckt när du smitit ut? har inte smitit ut nån gång.
2. har du någonsin varit med i ett slagsmål? haha nej
3. har du någonsin gjort något du ångrat? ja vem har inte det?
4. har du någonsin hoppat bungyjump? no way, josé
5. har du någonsin varit på en husbåt? nix
6. har du någonsin gjort slut på en hel jawbreaker? vet inte vad det är.
7. har du någonsin önskat någon att göra sig riktigt illa? oh yes. dumt men sant.
8. har du någonsin gått på bio ensam? nej.
9. har du någonsin gillat någon som inte gillat dig tillbaka? oja.
10. har du någonsin tyckt att världen suger? ja haha

fegisen själv

jag är så nervös så nervös! jag ska snart ringa till min praktikplats och boka in ett besök nu innan jag börjar på riktigt. alltså tiden går så fort nu och snart blir praktiken ett faktum och det känns så ultraverkligt så det nästan känns overkligt. jag pratade iallafall med snubben som är ansvarig för praktiken på min skola och han har pratat med min handledare och allt är "grönt" sa han haha. det är bara det där besöket som fattas. åh. varför blir jag så nervös för? som henke sa igår så har jag ju pratat med henne förr så det borde ju vara lugnt. men nej jag jagar upp mig själv. dumt av mig, känner jag!gick hur bra som helst, såklart. ska på besök på måndag. Jippie!!! :D

måndag igen

japp idag är det återigen måndag. veckorna går snabbt och jag är jättenervös inför min praktik, som jag snart måste besöka, innan den drar igång på riktigt. fattar inte hur tiden kan gå så snabbt egentligen men så är det iallafall!

jag ska tillbaka till växjö idag igen och det känns somvanligt inte jättekul men jag kommer ju tillbaka, I always do ;P. pappa fyller år på fredag så på lördag blir det middag och lite så hos honom. ska även hem till honom idag för att fixa med bostadsbidrag-papper. måste räkna ut skulder, inkomst och såånt. mm jätteroligt!

nej, nu får jag packa ner de sista grejerna innan jag sticker till pappa. ska åka direkt från honom till centralen, så jag får ha alla grejer med mig. känner mig som världens sorgligaste packåsna. klumpig och svag haha och ivägen för alla som vill förbi mig, trots att jag inte har jättemycket med mig. det är bara en sån rullväska, min dator och min handväska. jag är inte så graciös och smidig så det är lite jobbigt ändå. sånt man får ta!

smart, killar...

nu ikväll när jag stod och väntade på bussen på centralen i malmö så satt det två killar mitt över gatan på en bänk. den ena killen hade en bandana med cannabis-blad på och höll på med att rulla sig en rackare. sen tände han den och bjöd sin vän, såklart. killen som blev bjuden såg att jag tittade på dem och tittade snabbt bort men slutade inte röka för det. nej, där satt de mitt i smeten och rökte och njöt och han som var huvudmannen berättade historier om nåt som för dem var jättekul.

jag förstår inte hur de tänkte när de satt där som om det inte var nåt speciellt med det. det är ju det! hade polisen fått för sig att köra in bland all busskaos på den gatan så hade de varit illa ute! det finns fler anledningar til varför jag inte tycker det är särskilt okej med dethär men dem kan ni ju faktiskt lista ut själv också. och om inte, så tänker jag ändå inte hålla någon föreläsning om det.

nu väntar jag bara på att henrik ska komma hem så att vi kan åka och handla mat! mmmm iia är hungrig!

ha en trevlig afton!


jag är inte ledsen haha. bara trött!

sämsta dagen på länge

idag har det varit en sån sjukt dålig dag så jag vet knappt var jag ska börja :(. pluggandet har gått uselt, boken vi ska läsa är helt otroligt jobbig och jag har den andra kvar med 7 kapitel att läsa... den är lite lättare men sen förstårni, så måste jag skriva ner mina tankar kring böckerna och detta ska jag alltså ha med mig imorgonbitti 9.00. jag har väl ett tag på mig att göra en insats men jag är så hemskt trött :( vill bara sova. men men...

nu till nästa jävliga grej idag; jag har förmodligen stopp i köksvasken. skit skit skit! jag orkar inte med sånt nu... får ringa på måndag om det inte "går över". ska till malmö imorgon och det är jag så jävla glad över.

sen så kommer vi till en tredje jävlig sak... jag skulle göra den där thaigrytan till mig själv idag... unna mig lite riktig mat. mmm så den där kokosmjölken är ju i konserv och det var en sån konserv som inte hade en sån öppnare på sig (märkte jag när jag kom hem, såklart) så jag rotade och letade efter en egen konservöppnare. hade jag det? NEJ. självklart INTE. sååå eftersom jag tinat några kycklingbitar så var jag ju tvungen att steka dem ändå och det leder oss till nästa skit:

äckliga jävla kycklingbitar med långa vita fettgrejer på varje bit. så jag fick mig bara små små bitar och helt värdelösa egentligen. tur då att jag hade köpt gorbys pirog... fick bli det till middag. mm jättegott verkligen...

just nu vill jag bara krypa ner i sängen och se på tv och sova tills imorgon. men jag måste ju som sagt läsa en massa och sen skriva.

tradiiiiiigt

imorgon ska jag bara plugga. det är det enda jag ska ägna mig åt och jag ska bannemig hålla mig i skinnet! det kommer nog att bli en sjukt trist dag men så får det vara. jag måste måste måste!

håll tummarna för mig. buhuhuuu

vilken dag!

ja jag säger då det. ibland blir jag så trött på mig själv men nu är trubblet med csn över iallafall och det är ju tur. har varit hos Linda och tittat på hennes nya, fina lägenhet och sen har jag försökt att plugga lite men det har gått åt helvete faktiskt. sen så har jag köpt lite mat med Li. har nästan precis ätit och är mätt som en gris. så skönt att få känna den känslan av riktig mat.

det är fotboll nu men det går ju inte jättebra för våra killar så jag vet inte om det kanske är mer värt att plugga än att se matchen. jag kanske kan göra lite av varje på samma gång. en fråga bara! varför skjuter de UTANFÖR målet om och om igen? den ska ju in! :) fokusera, killar, fokusera!

innan när jag skulle ta ut pitabröden ur ugnen så brände jag mig på fingret. såklart. det svider lite nu men det blir nog inte så stort märke som sist iallafall. gör inte alls lika ont. tråkigt ändå att jag ska va så klumpig! det är ju bara till min nackdel... och henriks haha.


Detta är Li. hon hängde mig på sin kärleksvägg :). fräsigt rött hår va!?

hoppsansa

vad dålig jag blivit på att skriva, trots att jag suttit ganska så mycket vid datorn idag. men ärligt talat så har jag inte haft någon vidare lust idag (se anledning i inlägget under). jag har varit så orolig och arg och sen så har jag inte velat skriva vad exakt det handlar om. ni som jag inte berättat för kan nog gissa ändå men jag vill iallafall inte gå in så utförligt på det.

jag har haft en ganska så bra dag idag, trots att jag vaknade mer trött än vad jag var när jag gick och la mig haha och trots att jag varit arg och orolig också, för den delen.

vädret har varit lite märkligt idag men det blev hur fint som helst till sist! 20 grader och solsken vid 17-tiden, så jag och Li tog en promenix runt Trummen (en sjö). det var så skönt så skönt :). sen var det ju idol, förstås. var det någon mer än jag som hade så höga förhoppningar på humor så att ni blev besvikna istället? klart att det fanns lite kul grejer men jag tyckte det var ganska halvtråkigt mestadels. hoppas att de andra blir roligare! vad kul att juryn vill höja medelåldern på tävlingen, undrar om de lyckas. de kan ju inte bara dissa unga personer just för att de är unga!

nu ska jag skype:a med henrik sen ska jag sova!

godnatt!

bara så ni vet...

just nu hatar jag CSN mer än någonting annat.

ingen rubrik

denna helgen har varit ganska kort pga olika saker. bland annat så är det för att jag inte kom hit förrän i fredags (brukade komma på torsdagarna förr men nu har de ändrat mitt schema), dessutom så har henrik varit upptagen både lördag och söndag så vi har inte fått så mycket vaken tid tillsammans som vi skulle vilja ha. visst är det skönt att iallafall få sova tillsammans men det är ju kul att få umgås också. som tur är så är han inte lika upptagen nästa helg så då blir det nog bättre tror jag :). tycker synd om baby för han inte har fått vila speciellt mycket i helgen heller.

hur som helst så suger det att jag måste åka till växjö idag. skönt att det bara är denna månaden och sen ska jag vara här nere från oktober till januari på praktik! yeeha! men ärligt talat så längtar jag justnu tills skolan är över helt. inte för att jag vantrivs i skolan, utan för att jag ser fram emot att få jobba och att slippa veckopendla. och jag vill flytta ihop med min älskade henrik nu nu nu!

måste äta något nu, sen ska jag plugga och göra lite iordning för min tripp. hej hej

hihi busiga maria

ja, jag var allt lite busig igår. jag pluggade nämligen inte alls, som jag sa att jag borde göra. jag minns knappt ens vad jag gjorde istället. satt väl vid datorn och hade trist ändå. på kvällen var det dock lite "parfest" hos pontus. vi gjorde pannkakstårta som smakade socker, eftersom vi hade så himla mycket skit mellan lagren så ja... det smakade endast socker. nog om det. vi sjöng Lips som jag hade med mig och det var som vanligt jag och evy som stod kvar på slutet och sjöng med och för varandra. de andra satt i köket och lekte hänga gubbe. nu låter det som vi hade hur tråkigt somhelst men det hade vi inte hela tiden. det var mer på slutet som det liksom ebbade ut, som det brukar när folk blir trötta av fylleriet. stackars evy fick lämnas ensam kvar med sin man som knappt var kontaktbar haha. jag hoppas att det gick bra iallafall!

idag har jag dock pluggat! läst iallafall 20 sidor och det är inte fy skam. ska läsa nästan 30 sidor till innan jag ska till mamma och äta middag.

här har ni lite bilder från igårkväll!


Pontus trixar!


Jomenvisst skulle vi ha nutella i pannkakstårtan...


gott. eller?


Pontus & Henrik sjunger. Henke gömmer sig dock.


Vivi, Pontus & Evy planerar ett trix.

kom igen nu då!

idag har jag tvättat henriks kläder och... ja inget mer. jag är usel... jag måste plugga men jag bara sitter här och trotsar det eller nåt i den stilen. fattar inte varför jag inte har kortare koppel på mig själv! skärpning! jag kan fortfarande skylla på att jag mår lite halvkasst pga förkylningen, för det är sant... men eftersom jag inte behöver göra nåt annat än att läsa så borde jag ju faktiskt iallafall försöka!!!

jag ska bara... höhöhö.

vi får helt enkelt se hur det går!

trevlig lördag!

off to school

snart ska jag till skolan! det är litteraturseminarium och jag är inte så laddad inför det men jag är laddad inför helgen, efter skolan ska jag ju köra ner till malmö och då blir det mys för hela slanten!

jisses! / Veckans visdomsord

tänk att jag har umgåtts med en sån idiot! tänkte jag alldeles nyss.


det regnar

nu ska ni få höra! jag fick låna en cd av Li igår med lugnande musik som man kan ha när man ska slappna av eller meditera och sådär... jag anade att jag skulle få svårt att sova inatt så jag satte på cd:n. låtarna är väldigt långa (drygt 7 minuter) och Li berättade att hon bara brukar behöva lyssna på en låt för sen somnar man. guess what? jag lyssnade på hela skivan och kunde inte sova ändå. jag älskar musiken men jag hade verkligen myror i brallan och mitt huvud, ja det känns som jag har nån slags träningsvärk i det. till slut somnade jag men det var när det var helt tyst i rummet, vilket är jättemärkligt för jag brukar kunna somna till vilket oljud som helst. jag vet inte vad det är med mig men jag gillar inte det!

nej nu ska jag äta frukost, sen ska jag plugga. jag hoppas att denna dagen flyger förbi (I wish) för imorgon efter skolan ska jag köra ner till malmö över helgen.

hej hej hej

vardagen har börjat

jag har blivit jättejätteförkyld! det är inte växjös fel, det är min brors! han var förkyld redan förra veckan när vi sågs och fortfarande i söndags så jag fick väl med mig några busiga virusgubbar. jag nyser hysteriskt emellanåt haha helt sjukt. det jobbigaste är faktiskt halsen som känns så himla tjock och dann. hatar när det blir så! meeen tur att det inte är nåt lite allvarligare iallafall!

idag var det första skoldagen då... haha denna kursen kommer bli så himla crazy. vi har 3 böcker och en av dem är helt störd! språket är så himla svårt och lärarna säger att om vi blir arga när vi läser den och sliter vårt hår och ja allt sånt där så är det bara som det ska vara!! vi ska helt enkelt bli tokiga av att läsa den för de säger att de flesta kommer sen när vi går ut på praktik förstå varför vi var tvungna till att läsa den j*vla boken. hoppas de har rätt haha.

jag tvättar just nu och det är väl fortfarande inte det roligaste jag gjort i mitt liv men jag gillar att kläderna blir rena, så det går att leva med, heeeelt klart!

RSS 2.0