yesterday

was my birthday! oh yes! känns inte speciellt annorlunda haha men det gör det ju aldrig, tycker jag.

jag har fått lite smått och gott; pengar till nya brillor, jordgubbs-body butter och jordgubbs-duschtvål och en cd-box med coldplay.

idag har jag varit på praktik, andra veckan påbörjat av 17 ;) det är så spännande, även om det inte händer nåt konstant men jag tycker om att vara där, jag trivs riktigt mycket både med klienter och personalen. i onsdags när jag var ledig så var jag sjukt trött hela dagen men jag saknade faktiskt klienterna och var glad att jag skulle tillbaka på torsdagen igen :) så ska det kännas!!

nu är Li påväg hit med present! jag sitter och pluggar men jag kan väl undvara en minut eller två för presentöppning ;) hahahaha. ja, jätteroligt verkligen. jag är så övertrött nu så jag ska nog inte skriva mera! det blir bara trams av det då. jag är förresten i växjö nu över natten för att vi har seminarie i skolan imorgon, vilket vi ska ha en gång i månaden och jag slipper inte undan trots att jag flytt från norrland! men jag är glad att jag får ta min vinterjacka ner till malmö för det behövs verkligen nu, speciellt på morgnarna och kvällarna.

just det... skulle inte skriva mer nu. hej och hå.

Kommentarer
Postat av: Sofi

Grattis i efterskott! =)

2009-10-14 @ 14:31:25
URL: http://beciell.blogg.se/

Speak up!

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Blogg:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0