härligt, härligt men farligt, farligt!

idag fick jag mycket bra kritik på praktiken! känns härligt att höra positiva saker som man gör och sådär, speciellt från sin handledare. jag känner mig mer och mer hemma där, med vissa undantag då jag är ganska osäker fortfarande men mestadels så känns det helt superbra!

idag cyklade jag in till stan när jag slutat. jag skulle köpa en bok till min skoluppgift, vilket jag gjorde. dessutom kom jag ut med en massa pennor och ännu en anteckningsbok. jag vet inte vad det är men nånting händer med mig när jag kommer till avdelningen med pennor och andra kontorsmaterial. jag gick där jättelänge och var ganska så lycklig, tänkte att det kunde vara en av de bästa platserna för mig att dö på (kanske inte är på förstaplats precis men ganska högt i topp).

snart ska jag cykla och handla lite middag. vet inte riktigt vad jag ska göra för mat men det löser sig i halvlek (jag vet inte varför jag skrev det). sen klockan nine o'clock blir det grey's anatomy! och denna gången ska jag inte somna och dessutom missa reprisen. vad arg jag kan bli på mig själv ibland! nu var jag nära att skriva "suck" men jag ångrade mig för jag är ingen sån. jag suckar inte och sen skriver suck. jag skriver istället "aaaaaaaaaaaaaaahh". för då vet man hur sucken ska låta. aiight? haha orka med mig. övertröttheten talar igen.

Kommentarer

Speak up!

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Blogg:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0