åååååååååååååååååhh

jag mår lite dåligt. har jätteont i magen och är seg i bollen men så blir det när evy matar en med bacardi lemon cola en kväll/natt!

tyvärr råkade evys mobil åka i plurret vid ett besök på toaletten! snacka om maximal otur! men vi var ganska opeppade ändå för det var tråkigt inne på kb med dålig musik bland annat. vi gick hemåt och evy väntade en stund med mig på min buss som skulle gå om ett slag men den kom aldrig så jag tog taxi och när jag kom hem och skulle lägga mig så mådde jag plötsligt jättedåligt. min mage gjorde sjukt ont, jag har på riktigt aldrig haft så ont. jag gick in på toaletten för att åtgärda det men det gick inte så bra. jag frös också som bara den så jag fick lägga mig igen och till slut somnade jag, I guess.

fasen vad intressant detta måste vara för den som läser! verkligen...

henrik är och handlar present till mig sen ska vi ha myskväll för jag fyller år imorgon så jag vill fira lite med min babylove.

hoppas mitt magont går bort så att jag kan vara på hyffsat humör, det är lite svårt att vara det när det gör ont :(.

nu är jag nyfiken på vad henrik köper för nåt. jag tycker det är svårt att komma på saker att önska sig så jag har inte sagt speciellt mycket... men hoppas han vet att jag inte har några värsta krav på vad det borde vara och sådär. känns alltid så dumt att säga saker man kan önska sig, tycker jag. lättare med mina föräldrar, de ska nämligen betala nya glasögon till mig! wiho! nä på riktigt nu så ska jag sluta skriva för det är helt ointressant.

Kommentarer

Speak up!

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Blogg:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0