sådär-helg

ja så kan man väl kalla helgen som varit. jag hade mycket hellre varit med och partajat i fredags och haft en mysig lördagförmiddag för att sedan åka till henriks mormor och morfar för att äta middag och snacka skit hela natten. istället blev det som så att jag fick dricka en pepsi i fredags och se när Woman spelade, sen när de lastat in sina grejer i bilarna så fick jag köra hem och sova. nästa morgon började jag på praktiken kl. 7 och när jag kom hem därifrån fick jag skynda mig att byta om och sminka mig för att vi skulle bli hämtade av hanks föräldrar och åka till middagen. de sa att det var jag som fick bestämma när vi skulle hem eftersom jag skulle praktisera dagen efter kl. 7 också. vi åkte halv tio och det kändes skittråkigt för jag vet att det hade varit roligare om vi stannat längre men en flicka måste få sin skönhetssömn! :(

igår när jag kom till mamma så åt vi, sen satte vi oss i soffan och såg på tv och jag somnade. jag som skulle ta mig ett bad! blöööh.

idag börjar jag 13.15 men måste ta bussen en timme innan eftersom min mamma bor långt åt tjootahajti. jag slutar 22.15 och sen är det dags att sova igen när jag kommer hem. meeen det är bara till att gilla-la-la-la läget.

jag vet att det finns de som har det värre. men mina teorier om denna hösten har inte stämt och då är det klart att jag blir besviken. och ja, det blir mycket snack om min praktik, både i bloggen och privat men det är helt enkelt för att just nu är det en stor del av min vardag.


och nej jag har inga bilder än på mitt hår, jag har inte ens tänkt på kameran i helgen så tyvärr, sofia :(. du får vänta tills på onsdag!

egentligen har jag lite halvt lovat mig själv att inte se på Parasise hotel som började igår. men jag kunde inte hindra mig och jag måste säga att det kommer bli en intressant säsong. sen att hela högen bara är mediakåta och ute efter uppmärksamhet är en annan sak. det vet man ju från början och har ett val att antingen se det eller inte. jag väljer att se det haha. tyvärr. jag gillar skräp-tv!

nu är detta ett alldeles för långt inlägg så jag får sluta nu.

Kommentarer

Speak up!

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Blogg:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0