haj haj haj

nu är det återigen måndag och jag hatar det. slutet av denna terminen kommer vara hemsk, jag känner det på mig. paniken för min ovissa praktikplats är megastor plus att vi har rätt så mycket att göra i uppgifter till denna sista kursen. jag har ringt som en dåre den senaste halvtimme-timmen till olika ställen och blivit nekad gång på gång. ska ringa om cirka tre kvart till ett ställe igen som verkade iallafall pytte positivt. jag hoppas som fan.

kan ni tänka er att ett ställe som jag ringde till förra veckan sa att jag skulle maila dem med lite information om mig själv och vilka veckor praktiken är. sen väntade jag på svar och idag kom det. på en rad. hej. enligt planeringen har vi ingen möjlighet att ta emot dig. mvh blablabla. jag kunde gett henne information om vilka veckor praktiken är över telefon men eftersom hon ville att jag skulle skriva om mig själv också så mailade jag henne, som hon bad mig att göra. ändå handlade hennes svar bara om planeringen. kärringajävel.

jag blev sjukt arg och ledsen en stund men sen tänkte jag att det är lika bra att fortsätta ringa runt. jag vill ju ha en plats någonstans!

detta ska jag fixa. på ett eller annat sätt ska jag det. HÖR NI DET? haha ;).

Kommentarer

Speak up!

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Blogg:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0