Tonight is the night, yeah

Ooooh vad jag är pirrig i magen! Jag har bestämt mig för att gå ensam på Laleh's spelning. Jag vet att jag kommer ångra mig annars, eftersom jag missat så många chanser innan trots att jag velat se henne ända sedan hennes första skiva. Nu har hon släppt sin tredje (som jag älskar!) och det är kanske bra att jag inte ser henne förrän nu eftersom det finns fler låtar att tycka om nu! En annan anledning till att jag vet att jag kommer ångra mig om jag inte går är för att i onsdags när jag hörde henne live på p3 så älskade jag hennes bubbliga personlighet och blev mega ledsen i hjärtat när jag tänkte på hur jag skulle må om jag inte gick.

Jag tänker stå och njuta och njuta och njuta! sen blir det hem till min man igen :). han har erbjudit sig att följa med och det älskar jag honom för eftersom han inte ens är intresserad men jag tycker då inte att han ska genomlida det för min skull, det är ju knappast kul för mig heller. sen frågade jag ändå om han ville följa med och då ville han inte. synd men inget jag är så jätteledsen över. jag klarar mig själv, jag! iallafall i några timmar ;) sen behöver jag kaaarleeek!


Kommentarer
Postat av: Mindy

God eftermiddag gumman.Man tackar för komplimangen...Hoppas att allt är bra med dig denna lördag? Kommer du ner något nu framöver? hojta till så kan vi ta en fika...:) kram krma

2009-03-21 @ 14:59:23
URL: http://blondis81.blogg.se/
Postat av: Maria

Låter ut som du stor trivdes :)

Fin blogg.

Ska vi följa varandra på bloglovin?

Trevlig kväll

2009-03-21 @ 16:25:25
URL: http://xtremebeautynails.blogg.se/

Speak up!

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Blogg:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0