En riktig funderare

oh ibland skriver jag saker som jag inte vågar lägga ut här. jag borde ju våga, eftersom jag har vågat så mycket annat i mitt liv men det känns extra konstigt för mig att lägga ut de grejerna här så jag suddar bort det igen. konstigt ändå eftersom jag redan publicerat dem på ett annat ställe där folk kan läsa. fast det är å andra sidan ingen jag känner som kan läsa mina grejer där och därför känner jag mig inte lika utlämnad. men skulle det inte kanske vara bra att de lärde känna vad jag har i mig, litegrann då, kan man tänka? Åh, på riktigt så tycker jag det är svårt! För er som läser här så spelar det säkert inte någon roll hur jag gör men för mig gör det.

och som vanligt; om ni inte förstår vad jag menar med detta inlägg så gör det inget, jag skriver bara av mig.

Min nya hårfärg

Här är resultatet av hårfärgningen. det är lite rödare där uppe än där nere men det gör kanske inget.


mina skor...

här är mina skor! älskar dem!


Skatteåterbäringen

Tänk att bli glad för 2754 kr! Först jämförde jag med de som fått uppåt 10. 000 och mer och blev lite besviken, men så kom jag på att jag faktiskt ändå har ganska stor nytta av 2700 spänn också. Livet är orättvist, orättvist som fan men eftersom man redan vet det så får man faktiskt nöja sig med och vara glad för det lilla man har/får!

Idag ska vi till Entré, det nya köpcentrat i Malmö-town! Henrik ska vara smakråd för jag tror jag vill färga mitt hår lite rödaktigt. Vi får se vad vi hittar för snygga toner helt enkelt! Vet dock inte om jag vågar färga eller om jag bara ska ta en toning som går bort efter några tvättar. vi får väl se!

På återseende

Veckans visdomsord

Försök att alltid vara förberedd på det oväntade. Det är inte så lätt som man kan tro.

lilla hjärtat

ibland så känns det inte så märkvärdigt att jag bor i Växjö. sen när jag pratar med min mamma och hon berättar att min bror kommer på besök och ska äta våfflor, eftersom det är våffeldagen idag, så blir jag ledsen i hjärtat. jag vill också kunna "komma förbi" en stund och äta våfflor. "de är nog inte så goda att frysa, så jag får göra våfflor till dig en annan dag" säger hon och jag nickar och håller med fast att jag inte alls gör det. en annan dag som kompensation, fast att det inte alls handlar om våfflorna. Det är superdupergulligt att hon vill göra extra-våfflor till mig men som sagt är det inte det som är grejen! Ni hajar, eller hur?


20 frågor part V

Sofi har gjort nya frågor och här är reglerna

* Kopiera frågorna
* Besvara dom i din blogg. Utveckla gärna svaren!
* Skriv gärna en kommentar i min blogg då du besvarat frågorna
* Uppmuntra gärna dina vänner att göra detsamma

1. Hur bor du? Trångt... studentlägenhet på 25 kvm i Växjö.
2. Vad är din favoritefterrätt? Hmm chokladtårta kanske
3. Vilken superkraft hade du valt om du fått välja en? Teleporti
4. Hemmafest eller utgång? Combo ;D
5. Brukar du lyssna på ljudböcker? Nej, har faktiskt inte gjort det sedan jag var liten haha "nu är det dags att vända blad. pling!"
6. Har du råkat göra något pinsamt den här månaden? Har jag säkert men inget jag går och tänker på.
7. Ska du köpa något extra kul för din lön/ditt studiebidrag den här månaden? Jag ska betala mina nya glassiga skor!
8. Vilket var ditt allra första husdjur om du haft ett sådant? Fågel+Kanin
9. Vad gick du för inriktning i gymnasiet? Media... textkommunikation
10. Vad hade du helst varit känd för om du varit tvungen? Något slags räddningsarbete.
11. Brukar du mest blicka bakåt eller framåt i tiden? Både och ju...
12. Vem av de 4 huvudkaraktärerna i Sex And the City är du mest lik? Haha vet inte, är väl en mix av alla, tror jag
13. Har du gått på en blind-date nångång? Japp
14. Har du eller har du haft ett smeknamn? Ja, jag har väl ett par stycken. Bl.a Mawiia, Iia, Mia osv.
15. Vilken låt spelas mest hemma hos dig just nu? Laleh - Bjurö Klubb
16. Pratar du i sömne? Haha ibland
17. Vad hade du helst velat få i present? Haha nåt fint :)
18. Är du ärlig när du bloggar? Ja, varför skulle jag inte vara det? jag ironiserar en del och håller en del fakta borta men det jag säger är helt och hållet hämtat ur verkligheten.
19. Har du vunnit pengar någongång? Japp, bingolotto och triss ;)
20. Hur många barn vill du ha, om du nu vill det? Förmodligen två.

dålig dag

idag har jag haft en ganska dålig dag. okej inte jättedålig men lite dålig har den varit, på grund av två saker;

  1. vaknade med snö utanför fönstret imorse.
  2. bråkade med mamma på telefon och har fortfarande ångest över det

Jag har ångest över bråket för jag inte vill bråka men samtidigt så tycker jag att jag har rätt om det vi bråkade om. Jag hatar att känna mig missförstådd, speciellt av personer man tror ska förstå. Åh, får ringa och reda ut det imorgon. Hatar att grubbla på såna saker men ja, så blir det ibland.

Innan när jag var och handlade så stod jag och tittade lite på hårfärg. jag funderar på att färga håret rött nämligen. har inte bestämt mig än men jag tror att det blir så... ska bara hitta en fin röd färg!

Laleh-bilder

Såja, nu har jag lagt in bilderna från Lalehs spelning! Åh, brings me back...Frågan lyder...

Hur kan man sitta på ett tåg och tro att ingen ser när man gräver gångar i sin näsa och skvätter iväg sina fynd och gräver lite till, ännu djupare med olika fingrar för att komma åt olika bra. sedan när man är nöjd med sin fångst slickar man sig på fingrarna och kliar sig länge mellan benen. Ah, just det. Åldern=25+.

Ja, jag förstår det iallafall inte! självklart kan det klia något oerhört i ens näsa men kom igen. att sitta och gräva i 10 minuter när man har en massa medpassagerare som inte är så sugna att se det, måste se det ändå är bara sjukt osmakligt!

Nu ska jag iallafall gå och duscha.

Hej och hå!

vill inte...

jag vill inte tillbaka till växjö ikväll men så är alltså fallet. henrik är inte hemma när jag åker och då känns det heller inte som vanligt :(. men men... så är det ibland.

har just nu ingen lust till något över huvud taget. men jag måste plugga så jag får väl bita mig i läppen och göra min plikt som student.

hej och hå

Varför just söndagar?

jag vet inte vad jag ska skriva om riktigt... jag går fortfarande och längtar efter mina skor som jag kanske inte får förrän om en och en halv vecka. buhu! idag har jag varit på släktkalas igen, gjort min plikt som systerdotter, försökt visa lite av min flickiga sida som ligger djupt inne i mig, det lilla som är kvar. jag är dålig på att visa den. jag klarar det inte lika bra som förr i tiden. kanske för att saker och ting i människor förändras. iallafall i vissa människor, sen finns det ju som aldrig växer upp. självklart ska man ha sitt barnasinne kvar men ja... jag tycker att det finns gränser, jag.

och de som inte riktigt förstår vad jag babblar om så gör det inget. det kommer inte på provet...

ahh trött är jag. märks det?

Yesterday, all my troubles seemed so far away!

Jag vet inte vad jag ska säga mer än att det var det bästa jag gjort på länge, att gå på Laleh's spelning trots att jag gick ensam! Hon är den bubbligaste och sötaste lilla människa jag någonsin har sett! Det går verkligen inte att förklara hur glad jag var över att få stå där framme och bara få skratta och gråta åt hennes uppträdanden! Jag tog bilder men dem kan jag inte lägga in på datorn förrän på måndag. Jag är lite stolt över mig själv att jag vågade. för vissa är det ingenting konstigt att gå på såna grejer ensam men för mig så var det en väldigt ny och otrygg sak att göra. Men när jag väl stod där... ååååhh! ja, det var fantastiskt!

Nog om detta nu! Jag kan skriva hur mycket som helst men jag antar att ert intresse för det inte är lika stort som mitt. En rolig sak bara;
När jag berättade för min mamma att jag ville gå och se Laleh eftersom jag alltid velat det så sa hon "är det en kille eller tjej?"
När jag idag berättade för min pappa om att jag gick och såg henne ensam igår frågade han först varför jag gick ensam och sen när jag sa att jag alltid velat se henne så sa han "ja, jo det vet jag... du har ju tillochmed fått en av hennes skivor av mig i julklapp". (Det var under tiden som mina päron fortfarande var gifta så den var ju från mamma också... men det var inget hon kom ihåg!)

ja det tyckte jag var intressant iallafall...

Tonight is the night, yeah

Ooooh vad jag är pirrig i magen! Jag har bestämt mig för att gå ensam på Laleh's spelning. Jag vet att jag kommer ångra mig annars, eftersom jag missat så många chanser innan trots att jag velat se henne ända sedan hennes första skiva. Nu har hon släppt sin tredje (som jag älskar!) och det är kanske bra att jag inte ser henne förrän nu eftersom det finns fler låtar att tycka om nu! En annan anledning till att jag vet att jag kommer ångra mig om jag inte går är för att i onsdags när jag hörde henne live på p3 så älskade jag hennes bubbliga personlighet och blev mega ledsen i hjärtat när jag tänkte på hur jag skulle må om jag inte gick.

Jag tänker stå och njuta och njuta och njuta! sen blir det hem till min man igen :). han har erbjudit sig att följa med och det älskar jag honom för eftersom han inte ens är intresserad men jag tycker då inte att han ska genomlida det för min skull, det är ju knappast kul för mig heller. sen frågade jag ändå om han ville följa med och då ville han inte. synd men inget jag är så jätteledsen över. jag klarar mig själv, jag! iallafall i några timmar ;) sen behöver jag kaaarleeek!


Min bild i Lisas fototävling


Här är mitt bidrag i tävlingen som Lisa har på sin blogg. Det är min hunds nos i gräset :)

Fototävling
quick turn

jag var på skitbra vårhumör för bara en liten stund sedan. sen vände det. nu är jag sur och ledsen. jag vill gå på Laleh's spelning (INTE KONSERT...) på fredag då hon spelar i Malmö men ska jag gå får jag gå själv för ingen annan jävel vill/kan. jag funderar på att gå ensam men det känns som att det är en grej jag vill göra tillsammans med någon som också tycker om henne. som tycker det lätt är värt pengarna som det kostar. jag vill ha någon att prata om spelningen med efteråt, som också var där och såg och förundrades och njöt, som jag är övertygad om att jag skulle göra om jag gick. oooh hon är så grym och jag vill vill vill!

följ med? :(

Trött i kropp och huvud

Idag körde jag bil upp till växjö. Har fått låna mammas bil, vilket är skönt. Jag kollade upp vägbeskrivningen på eniro igår och henrik förklarade för mig hur jag skulle köra. Ändå körde jag en omväg av misstag och hamnade i halmstad... därifrån fick jag köra mot växjö istället. därför tog det mig 3 timmar att köra upp istället för två. jag fick så himla ont i ryggen och blev väldigt väldigt trött i huvudet av att köra så länge. ville inte pausa, ville bara komma hem.

nu är jag iallafall nerbäddad i min säng och jag ska nog se min Betty Boop film som jag fyndade på willys förra veckan för 20 spänn! haha. kan bli kul.

godnatt på er.

Klockorna

säkert bara för att jag skrev om solens frånvaro igår så dök den upp idag! det är riktigt fint väder förutom att det stormar litegrann. sånt som man överlever eftersom solen är viktigast, enligt mig!

vet ni, idag fick vi våra klockor! haha de är ganska så häftiga faktiskt. min är den blåa och henriks är den röda :). hans är lite mer high-tech än min men det gör mig inget! den visar iallafall tiden! nu väntar vi bara på våra skor!

 

Solen struntar i oss helt enkelt!

Hej hej på er! Idag är det måndag som de flesta förmodligen är medvetna om... om inte så vet ni det nu iallafall! Solen skiner inte, jag tror att den struntar i oss människor. Jag sitter här och pluggar minimalistiskt. Ska om några minuter iväg och hämta henrik...

jag ville bara berätta för er att jag och henrik har beställt vars två ascoola prylar. ni får se bilder sen när de kommit. lite hemligt får det ju vara. det är iallafall vars ett par skiiitgrymma skor och vars en klocka! ah jag vill ha det nu, tack!

men så funkar ju inte världen, man måste hinna längta tills man glömt bort att man köpt nåt, för att sedan bli överraskad och glad igen!

nu ska jag kila iväg!

melodie grand prix

ja, jag var tvungen att skriva av mig lite ilska sist men nog om det nu :). idag har vi varit och ätit på kina-restaurang med henriks familj, det var mumsigt må jag säga! och trevligt som vanligt =).

ikväll har vi myst och kollat melodifestivalen haha. var ju tvugna att se vem vi skickar till moskva i maj. ingen av oss ville att Caroline af Ugglas skulle vinna och det gjorde hon inte hellr. skönt. nu kan man sova gott inatt... alla vet ju att melodifestivalen gäller liv och död, eller hur? jomenvisst.ett argt inlägg, varsågoda;

LÅT MIG SKRIVA OCH SE UT HUR I HELVETE JAG VILL. från att bara vara störiga har ni nu börjat gå till personliga påhopp. att ni ens vågar skriva såna ord till någon är oerhört befängt. (jag kan också "svåra" ord men jag använder dem rätt).

jag vet vem den anonyme kommenteraren är. han kallar sig för Peter, heter egentligen inte alls så PLUS att de (för de är flera stycken, 1 eller 2) använder sig av en oskyldig kompis hotmail i mailfältet.

vet ni vad, pojkar (för ni är verkligen pojkar)? jag har en pojkvän som älskar mig. ni har inte någon flickvän som älskar er. ni vet ingenting om livet iheller. bara för att ni har varit i amsterdam och rökt på gör det inte er världsvana, I promise. Jag vet att man kan ha tråkigt ibland, ensam eller med någon kompis. det ger er absolut inte rätten att använda er kompis mail (som förmodligen inte ens vet om det) och skriva ett så omoget inlägg.

jag vet att jag är snygg på bilden (något pajas-aktig men fortfarande snygg) och jag vet att jag skriver bra. det har jag gjort sedan jag lärde mig skriva och det ska verkligen ingen komma och säga någonting om. och med tanke på vad ni skrev om mitt sätt att skriva så ska ni verkligen inte yttra er. ni stavade fel, använde orden fel och ja, var helt enkelt helt fel ute.

ha det så roligt på er Ibiza-resa den 28:e juli till den 4:e augusti.

ni är sjuka i huvudet.

fredagen den 13:e, igen!

ja det har väl inte undgått någon att det är den beryktade otursdagen idag! jag har dock inte märkt det med hjälp av otur, mest bara av datumet och dagen i kalendern. jag har haft en superdag. fick reda på att jag kommer få fullt bostadsbidrag ända fram till maj och idag fick jag två månaders bidrag retroaktivt! mumma för plånboken kan jag ju säga!

sen så kom jag hem till min babylove, vi gick och handlade middag och det blev TACOS! mumsigt värre må jag säga.

ja jag är helt enkelt glad idag och det har varit skönt :)

jag är lite trött nu, jag vaknade nämligen halv sju imorse av mig själv och var pigg då... konstigt!

Snö snö snö

Snön är tillbaka, denna gången i megamassor. Vad kan man göra åt det? Nej, precis. Bara nicka och le.Bort, bort, bort

Just nu känner jag en djup längtan att åka bort på solsemester med min älskling (och kanske några vänner?). Det skulle vara så underbart! Men i brist på pengar och tid så är det än sålänge bara en önskan. Jag hoppas verkligen att sommaren blir så fin så att man kan åka och bada på stranden.

Suck...


vad i...

orka att jag får kommentarer i mina inlägg som handlar om att jag tycker fel saker. det är för fan min blogg, eller hur? det handlar om mina åsikter så alla andra slipper bry sig. jag tyckte själv att jag var rolig i förra inlägget. tycker man inte om det någon skriver så måste man inte det men lägg då inte heller ner tid på att kommentera att det är dåligt för jag bryr mig inte om att ni tycker det är det.

det är en och samma anonyma person som övervakar min blogg och som bara skriver när det finns något annorlunda att kommentera. jag undrar vad den personen får ut av det egentligen. varför vara anonym? varför inte stå för vem du är och vad du tycker? lite komiskt tycker jag. fast vad bryr jag mig, du är bara en nolla bland alla andra ettor och nollor i cyberspace.

Puh!

tur att snön inte la sig på marken, nu är det ett fint solsken utanför mitt fönster. solen håller på att gå ner och lyser orange mot träden i min skog och sjö :)

nu lät jag sjukt gay men så är det ibland förstår ni!

oh, ibland ångrar jag att jag dschat på morgonen för jag tycker egentligen det är skönast och mysigast mot kvällen. duscha av sig hela dagen och bli sig själv igen (gay igen).

jag har fått en del pluggande gjort idag iallafall. jag borde verkligen städa och diska mitt lilla kyffe men det har jag verkligen ingen lust med så det får bli en annan dag. kanske kanske imorgon. då måste jag nog tvätta lite smått också. måste ju ha underkläder för hundan!

Må väl, gott folk

Mer snö?!


Jag förstår inte vad det ska vara nödväntigt med mer snö för. För det första så vill jag inte ha mer snö, för det andra lägger det sig ändå inte på marken och för det tredje så är jag trött på det! det är mitten på mars nu och det kommer ju bara bli varmare och varmare så det är ju verkligen inte lönt att det kommer mer! trams är vad det är.

jag har varit på bibblan och lånat lite böcker som jag ska kolla igenom snart. jag gick tillochmed upp lite tidigare för att jag skulle få det gjort så fort som möjligt men nu känner jag hur mina blinkningar blir längre och längre, så jag tror det får bli en liten vila innan jag börjar plugga ordentligt.

igår var Li hos mig och det var lika trevligt som vanligt. stackaren var megaförkyld och jag antar att jag kommer att få en släng av den också men det är lugnt. det var trots allt jag som bjöd hit henne trots att hon var lite sjuker.

nej, mina vänner nu blir det vila. haj!

ny vecka, gamla tag

jag är inte så jättepeppad på denna veckan. den kommer att kännas väldigt lång. istället för på torsdag så ska vi ha föreläsning på fredag och inte förrän då kan jag återvända hem. det är lignt med hemåkningen men jag tycker det är svårt att hitta saker att underhålla mig själv med, förutom pluggandet. jag får väl helt enkelt hitta nåt att göra, kanske med Li eller någon i klassen. vi får la se.

idag var en ganska lång skoldag och jag var helt slut efter att jag hade ätit när jag kom hem. jag vilade mig och vaknade typ två timmar senare av att mamma ringde, sen när vi pratat så somnade jag om igen. jag hoppas att jag kommer kunna sova inatt, fast jag tror det för jag är fortfarande trött. plus så har jag träningsvärk i baksidan av låret+ena skinkan och i min handled, efter bowlingen. stackars mig ;P. På tal om bowlingen så nämnde jag nog inte att ett par jävla ungar dränkte hela min sko i öl. jävligt moget!

saturday

hej hej hallå!
idag är jag lite seg och trött och ängslig. det regnar ute och det bästa som finns då är att ligga hemma och gosa med sin love. men nejdå, jag ska återvända till växjö och vara duktig student de närmsta dagarna innan jag kan återvända igen. håhå jaja, sånt är livet ibland.

igår så var vi ute på galaj. först så gjorde vi en svingod middag till oss två bara, lite senare var det dags att bege oss till Evy & Pontus för lite häng och chillande. vi fick lite att dricka där och var glada i hågen när vi sedan stack iväg till Big Bowl for some serious ass kicking. jag & Evy var grymma denna gången! efter två timmars bowlande så gick vi hem till henrik och där fick jag och evy sjunga halsarna av oss hur mycket vi ville! pontus sov i soffan och efter ett tag så blev vi anra också ganska trötta. evy fick klä på pontus och jag hoppas att de kom hem i säkert förvar.

nu ska jag umgås med henrik innan jag åker till min mamma.

Waow!

jag sitter och lyssnar på amy diamond, caracola och andra meningslösa artister. jag sa till henrik att jag tyckte det var störigt att min dator inte kan kopplas till hans högtalare eftersom jag ville lyssna på musiken som jag har i min dator... så sa han att jag kunde ju använda hans spotify på hans dator och söka på mina artister. då kom jag ju på att spotify är kul för att man kan lyssna på dålig musik också! så nu tror hans coola grannar (som lyssnar på 50 cent) att henrik är en riktig melodifestivalare!

Kul tycker jag!

Veckans visdomsord

du kommer att möta människor som har det svårt. människor som behöver att "omges av en ledstjärnas ljus" (Ted Gärdestad-citat). det är okej om du låter dig själv vara den ledstjärnan men glöm aldrig bort din egen ledstjärna.

Lite dumma...

Frågor&Svar

Namn - Maria!
Födelsedag - 11 oktober
Hemstad - Malmö, fast bor i Växjö
Ögonfärg - Blågrå
Hårfärg - Har mörkblont som original men har färgat det brunt. Vill nu ha rött!
Längd - 1,59!
Högerhänt/vänsterhänt - Höger
Värsta ovanor - skräpmaten väl haha
Stjärntecken - Vågen
Är dina föräldrar skilda - Yesbox...
Skor idag - Idag har jag tyvärr fått med mig mina iskalla converse :(
Svagheter - i min personlighet? hmm tar väl åt mig av saker som jag egentligen inte borde
Rädslor - spindlar, mörker, höjder, att vara ensam... håller på att bli bättre på det sistnämnda
Mål för året - skaffa sommarjobb, praktik och vara glad kanske?
Mest använda fras på msn - usch det vet jag inte riktigt. kanske "okejdå" eller nåt.
Det första du tänker på när du vaknar - det är ju olika från gång till gång
Bästa kännetecken - får du fråga någon annan
Mest saknade minnet -  Det finns ju så många bra minnen men man måste ju leva här och nu!
Favoritfärg - Hmm blå och lila
Mat - Jag älskar malekött. Hamburgare, köttfärssås, lasagne, tacos!
Sport - att titta på; handboll & fotboll, att spela; fotboll (om jag slipper vara målis)
Djur - Elefant
Glass - Sorbet & isglass
Affär - Äh, har jag ingen
Sallad - varför ska man ha en favoritsallad för?
Skådespelare - Ah, Jag har ingen direkt favorit faktiskt.
Låt - Coldplay - Yellow
Nummer - 2
Årstid - Sommar
Parfym - Ingen favorit
Kroppsdel på motsatta könet - rumpan, händerna, ögonen
Vänner - Haha jävligt moget!
Vad vill du bli när du blir stor - Behandlingspedagog, annars har jag valt lite fel program att plugga
Hur vill du dö - Medans jag sover
Vem av dina vänner är mest lik dig - Inte en enda
Vem är mest högljudd - Haha aaw det är nog Henrik ändå <3
Vem får dig mest att skratta - Ptja de flesta men mest Henrik
Vem har du känt längst - Caroline
Vem är blygast - Jag eller Caroline hmmm
När grät du mest - Mest? Finns olika tillfällen då jag gråtit ganska jättemycket. Men jag räknade inte tårarna precis
Bästa känslan - Solen i ögonen, puss i nacken och barfota fötter i gräset. allt på samma gång
Värsta känslan - Att lämna och att bli lämnad.
Vart vill du bo i framtiden - Malmö
Om du fick ändra en sak på dig själv, vad skulle det vara - Jag trivs rätt så bra som jag är, förutom att jag vill kunna sova om nätterna
Hur länge tror du att du kommer leva - Hur i hela fridens namn ska jag kunna gissa det?

Har du någonsin;
Varit kär - Japp
Blivit dissad - Ja. Men det är ju ingen större förlust om man ser det såhär i efterhand
Rymt hemifrån - Har väl varit påväg ett tag men vågade aldrig haha
Skolkat - Ja... so sue me
Tänkt på självmord - Ja men jag hade aldrig tagit sista steget.
Sovit utomhus - Bara i tält. men det är typ samma sak
Gråtit i skolan - Ja.
Velat bli modell - Nej, men varit låtsasmodell på mediegymnasiet
Varit otrogen - Nej
Gjort något dumt som du skrattar åt idag - Oh yes
Sett en död människa - Nej
Druckit alkohol - Jag skulle aldrig... ;)
Ätit sushi - Nej och tänker inte göra det heller
Varit på scen - Japps
Snattat - Nix
Retats - Ja men den jag retas med är oftast med på noterna
Blivit nedslagen - Nej, men spottad på. Jag var skraj för stryk dock.

Sommarbilder

Ännu en "utmaning" av Sofi. Sjukt härlig! Lägg upp dina 3 härligaste sommarbilder i din blogg så att vi kan njuta lite tillsammans av längtan :).


utomhusmingel på fester! här på en 80-talsfest förra året :)


barfota i gräs! men man får se upp för bajs!


grillning! mumsfilibabba!

kan inte sova

jag känner mig ganska så trött i ögonen men när jag försöker sova så går det bara inte. istället hamnar tankarna på en massa olika saker och nu är jag dessutom hungrig. det var ganska så längesedan jag åt så det är inte så konstigt men det är inte särskilt bra att äta innan man ska sova. det får jag nog strunta i för magen kurrar högt som tusan.


jag kom på mig själv för en stund sedan med att fånle. det gör jag nog ofta och ibland vid tillfällen då det inte passar riktigt till stämningen. folk som ser mig lär undra vad jag sysslar med men ibland får jag bara upp roliga bilder i huvudet från nåt kul som hänt, nåt kul någon har sagt osv. tänk att hjärnan fungerar som en minnesbank (när den fungerar som den ska). tycker det är coolt att man kan gå tillbaka och minnas i bilder och höra citat precis som de är sagda. hoppas den banken inte går i konkurs än på ett tag!

nej nu får jag ta mig en macka eller två, sen blir det läggdags!

Längtar till torsdag, till min baby

Sådärja!

Jag har trott hela tiden att jag inte kunde fixa iordning en snygg bloggdesign på egen hand, så jag tog hjälp av en tjej som jag inte ens känner och fick jättefina designer men nu fick jag ett ryck och ville ändra och ville testa själv! se så bra det gick. well, det tycker iallafall jag!

idag har jag inte gjort så mycket. mest pluggat och längtat tills på torsdag. nu ska jag nog snart lägga mig och titta på Bert-avsnitt. Det var längesedan men det är ju skitroligt!

Godnatt.

Goddagens

Jag skulle vilja ha en ny dator. Någon som kan ordna det åt mig? Inte det, nej. Nänä då får jag väl stå ut med denna jobbiga jäveln ett tag till, för råd har jag verkligen inte till att skaffa en ny på egen hand. Den är ju bra när den funkar, det är bara det att det inte är så ofta längre. Hjälper inte att formatera och greja.

Nu ska jag försöka plugga lite. Jag har ingen speciell lust men vem har det egentligen?

Hoppas ni har


en bra


tisdag hittills!

okej nr. 2

synd att folk inte gillar min åsikt om sushi. ännu mer synd att jag inte bryr mig om den personens åsikt. för det första menade jag inte att det var bättre förr, det var ironi i tanken när jag skrev. hört talas om det? låt mig ogilla sushi, vad gör det? jag säger inte att folk ska tycka som mig, jag säger vad jag själv tycker. sluta kommentera för f*n.

Okej...

alla är vi olika, helt klart! men jag gillar inte att Charlotte Perrellis barn väljer sushi till lunch när han får välja vad han vill i hela världen. oh det var bättre förr. dagens barn är alldeles för moderna.

Så smart jag är!

ja, det må jag säga, på tvärtomspråket. idag när jag kollade på bilderna i min kamera upptäckte jag för det första att jag tydligen inte bara öppnade en cider hemma hos evy i fredags, när jag redan var skitfull utan även tog mig en liten snaps också. skitbra, verkligen. det andra jag upptäckte var ju lite mindre aptitligt. evy hade fotat min lilla hink som jag hade vid sidan av sängen när jag mådde "lite" dåligt. tack för det lilla gumselumsan! haha jag får väl helt enkelt skylla mig själv, egentligen.

idag har det varit en lång skoldag. och det har snöat i typ 6 timmar i sträck nu och verkar inte sluta än på länge. jupp, sånt är livet här uppe i norrland, vetni.

nu funderar jag på en liten slummer men mina gruppkamrater och jag ska ha möte på msn (high-tech va) halv sju, så jag undrar om det är en bra idé. kanske ska laga mat istället. fast det orkar jag inte. livet är verkligen hårt.

hej sålänge små pirater!


RSS 2.0