uppdatering

nu var det längesedan jag skrev ett ordentligt inlägg, tycker jag.
jag kan börja med att summera helgen som; bra. det var en bra helg, för att den innehöll både lugna och mindre lugna aktiviteter. helt i min stil. jag var full i lördags och det fick jag betala för igår men det var ingen monsterbakfylla så det var ganska lugnt ändå. har dock börjat bli förkyld, typ tjock i halsen och rinniga ögon. jätteroligt! men jag hoppas den bryter ut ordenltigt för jag orkar inte ha en sån smygförkylningen igen, de senaste gångerna har det varit så och det är nästan jobbigare än en riktigt ordentlig en. vi får helt enkelt se!

i fredags skulle jag egentligen lämnat 2 böcker på stadsbibblan men det glömde jag ju bort. och imorse när jag vaknade visste jag att jag var tvungen att åka och lämna dem... men så "kom jag på" att den ena boken var hos mamma. så jag blev irriterad på mig själv, eftersom jag var där igår och kunde tagit den då. meeeen sen så kom jag på (på riktigt denna gången) att jag hade ju visst den boken här... den låg i min datorväska och lurade. då blev jag ännu mer trött på mig själv för jag hade stirrat upp mig själv sådär innan. well well. nu är böckerna lämnade och snart ska jag in till stan på lite ärenden. sen ska vi äta på max!

det känns som att jag inte skriver av mig så mycket nuförtiden, trots att jag kommer på mig själv ibland med en massa tankar som jag skulle vilja få ut. jag vet att det kan kännas tråkigt att bara läsa vad jag har gjort om dagarna och så, jag är ju inte nån speciell person så folk vill veta vad jag pysslar med. ändå skriver jag om det. konstigt men så är det...

jag har en önskan iallafall. och det är att folk som är bittra, ledsna, arga eller vad det nu är; ta inte ut det på andra om ni inte tänker be om ursäkt och berätta vad det handlar om.

Kommentarer

Speak up!

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Blogg:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0