indelat inlägg

jag kommer att dela upp detta inlägg i två delar. den ena delen är bara allmän och den andre känns, för mig, lite viktigare.
Glad midsommar! vill jag önska allihopa :) vi har ju som vanligt jättevackert väder va ;) haha. men det är ju okej tycker jag, sålänge man har någonstans att ta vägen som är inomhus. vi hade planerat att grilla men den tanken har vi gett upp haha. vi får äta nåt som går att laga inomhus (vilket det mesta grillbara går att göra). tyvärr måste vi dock handla maten vilket i sin tur betyder att vi måste ut i ovädret. inte så roligt men jag antar att det inte finns annat att göra om vi vill ha god mat idag :)Det viktigare inlägget.
Detta vill jag skriva till alla mina vänner och kanske till och med mig själv. Livet är som ni vet inte alltid toppen. det har sina toppar och dalar och ibland måste vi kämpa så mycket att vi känner att vi nästan dör om vi får ett nedslag till. Det är rent ut sagt förjävligt ibland. Jag vet det och ni vet det. vilken tur att vi har varandra! så mycket vi redan gått igenom i våra liv som vi aldrig trodde att vi skulle klara. när man är mitt uppe i en sorg (alla sorters sorger, ledsamheter) så känner man sig hur hjälplös, maktlös och svag som helst men helt plötsligt reser man sig! man ska aldrig resa sig för att någon annan tycker att man är korkad annars, man ska resa sig för att man själv vill det (och det vill man oftast efter en viss sorgetid). Vänta in det ögonblicket, hetsa inte, det kommer, jag lovar.

att ha kommit till insikt om något om sig själv är otroligt starkt. det är även starkt att visa sina svaga punkter, tycker jag. Det är aldrig fel att visa sig mänsklig.

För mig är alla mina vänner de starkaste jag vet, även om ni inte alltid känner er som det. I will always be your soldier.

Kommentarer

Speak up!

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Blogg:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0