feeling hot

det sägs att det ska bli svalare väder imorgon och nån vecka framåt. det tycker jag är lite trist. okej jag har klagat hela denna veckan på värmen, men det är för jag är halvt sjuk. det är okej om det blir nån grad mindre men det ska bli runt 20 grader typ, och det är ju lite trist kan jag tycka. men! jag är glad för carolines skull haha. hon är höggravid och lider mer än vi andra kan jag nog påstå utan att behöva ljuga. det är snart dags för flick-bebisen att anlända till vida världen och hennes mamma och pappa (och vi andra omkring) längtar så mycket. hemskt fint. haha jag kom att tänka på en scen (kommer dock inte ihåg från vilken serie, kan vara SATC) där någon säger till en gravid kvinna något i stil med "åh vad underbart, det strålar verkligen om dig" (you're glowing) och då svarar den gravida kvinnan med typ "det är inte som jag strålar, jag svettas" helt sur. hmm ja, jag är sjukt dålig på att återberätta det men det är kul iallafall!

inatt ska jag hämta mamma och hennes manfriend. ska bli skönt att träffa dem igen faktiskt.

innan var jag på värnhems falafel och handlade och då ringde henrik och frågade om jag kunde åka hem till honom och kolla hans pinkod till hans iPhone. så sa jag att jag kunde den utantill (HAHA bra) så jag gav den till honom så skulle han prova. sen skickade han världens finaste sms när han låst upp sin telefon :) hihi.

vi hade även fått vykort från mamma & bertil när jag kom till henrik idag. det stod bland annat "min svengelska går sådär, har förstått att kock på svenska och engelska inte är detsamma". jag undrar fan vad min lilla mamma har sagt till de stackars grekerna... men å andra sidan så vill jag kanske inte veta... hahaha. nu ska jag hänga ut min mamma lite. när vi var i turkiet för några år sedan så skulle hon köpa en väska. hon älskar väskor, speciellt med många fack inuti. hon fick fatt i en väska och så tittade hon inuti den och sa till försäljaren "there's no fack in it". ahhhhhh skitbra hahahaha. det är inte lätt när det är svårt ;)

Kommentarer
Postat av: Emma Palm

Snygg header! :)Kram,

Emma

2009-07-05 @ 15:43:12
URL: http://www.emmapalm.se

Speak up!

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Blogg:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0