Usch och fy!

idag har jag haft finbesök av min far och busen Bamse. han hjälpte mig med bl.a bostadsbidrag-papper, min cykel (körde den till cykelverkstan) och så fick jag hit alla tunga grejer som jag fick i julklapp :). nu har jag äntligen min mikro, riktiga bestick, min skrivare och brödrosten här! nu kan jag äta gammalt bröd utan att det märks ;) hahah.

när vi hade lämnat min cykel hämtade vi thaimat. det var mumma! sen lät vi maten sjunka ner och sedan gick vi en liten promenad i skogen med Bamse. Även om det inte var ett så långvarigt besök så betydde det mycket att inte behöva vara ensam de timmarna. Det var sorgligt när de skulle åka såklart. jag hatar att bli lämnad/lämna. det suger verkligen jättehårt! inte bara när man lämnar sin älskade utan även familj och vänner. sen går det ju över när man inser att man ses snart igen.

ni ska få en liten låt av mig som alldeles nyss fick mig att rysa i hela kroppen när jag såg den på svt1 (programmet om Lars Winnerbäck).


Kommentarer
Postat av: Sessan is bride to be

Usch, bostadsbidrag! hemska sverige säger jag bara. Det är sjukt bra med bidrag, men man får inte jobba så mkt och inte ha ett extra jobb, för all inkomst för hela året ska ju räknas med. Minns när vi blev återbetalnignsskyldiga jag och mitt ex när vi separerade... han fick ett jobb och fick jättehög lön i ett halvår och vi fick betala tilbaka 6 månaders bidrag, för vi hann säga upp det i juni som tur var!!Sen tvingas man att söka bostadsbidrag om man råkar vara kille och tjej, oavsett om man är tillsammans eller inte!2009-01-15 @ 17:03:16
URL: http://sessan82.blogg.se/
Postat av: Mike D

ah, de är så fiin! (låten)

2009-01-16 @ 13:56:29
URL: http://skanetragiken.blogspot.com
Postat av: freja

låten är grym :)

2009-01-17 @ 02:40:20
URL: http://stocktownstories.blogg.se/

Speak up!

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Blogg:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0