Ack och ve

idag började dagen med lite trevlig plugg-ångest. nivet när man vet att ett arbete ligger och väntar på att man ska börja skriva på det men man har verkligen ingen som helst lust! efter att jag vaknat tog jag mig en tallrik yoghurt med havrefras och en macka. sen var det dags att tvätta kläder. inget vidare kul det heller men det måste ju också göras. speciellt när man har en stor (läs;gigantisk) resväska fullpackad med bara smutstvätt. iallafall så gick det bra att tvätta. dock så hände det en liten olycka på vägen ner till stugan en av rundorna... nej jag kissade inte på mig. jag halkade i lera och ramlade på alla fyra och tappade mina glasögon. jag kände mig verkligen som ett litet barn. jag blev sjukt rädd för jag hamnade med huvudet ganska nära en husvägg. meeen jag överlevde iallafall och tur var ju det!

när jag hade tvättat färdigt ägnade jag mig åt lite internetsurfning och msn... sen renbäddade jag min säng och sen tog jag två mackor. allt för att slippa undan arbetet. men till slut hade jag inte så roliga alternativ kvar (bara lägga in den rena tvätten/dammsuga/diska osv) så jag tvingade mig själv helt enkelt till att ta mig i kragen.

nu har jag skrivit några rader mer än en sida och jag undrar hur det ska kunna bli 4-5 sidor. men med vilja går väl det mesta. tyvärr är det ju så att jag inte alls vill skriva haha. men jag måste, för min egen skull! vill jag få ett ordentligt betyg så har jag inget annat val. så det så!


Kommentarer

Speak up!

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Blogg:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0