fina fisken, serru!

idag är en bra dag, denna veckan har varit ganska bra för övrigt. det snöar ute!!! jag tycker det är så himla mysigt och hoppas verkligen på en vit jul.

igår fick jag en vänskapsing av en 71-årig gäst på Vallhem (där jag praktiserar dårå). haha det är en sån ring som hans 55-åriga (!!!) flickvän har tryckt ut i en automat till honom men den passade inte så jag fick den. snällt tycker jag! synd att man inte får ha smycken på sig på arbetstid så att han kan se att jag använder den.

idag fick jag frågan av en annan gäst; "är du alltid sådär glad? jag får nog hålla ett öga på dig och se om du kan vara tjurig med". hemskt fin komplimang tycker jag, för jag försöker ge de stora och små grabbarna ett så gott bemötande som möjligt. jag har alltid varit en pajas och nu har de fått smaka på det, bland annat genom att få uppleva min otroliga sång och dans! hahaha stackarna :)

jag undrar hur det kommer kännas sista dagen där. usch nej vill inte tänka på det nu! så jag låter bli. ska ta mig en dusch! haj haaaaaj. ta det lugnt i snön :) busa en massa ;)

Kommentarer

Speak up!

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Blogg:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0