det handlar om snö

det var ju värst vad folk är negativa till vädret. jag är mycket väl medveten om att det ställer till en massa för trafiken. det tog dubbelt så lång tid för mig att cykla idag än vad det brukar, eftersom de inte skottar och saltar hela cykelbanor, utan bara de som ligger intill stora gator. tack för det liksom... henrik fick först vänta en timme på en buss imorse för att komma till jobbet, och sedan vänta en timme till när han skulle komma hem. härligt va! allt pga. av snön. min mamma ringde och berättade att hon hade sladdat på motorvägen med bilen och nu berättar en gammal klasskompis att han halkat på en isfläck och suttit på akuten ett par timmar. snöns fel alltihopa! eller? kanske beror på människorna..? det är människor som sköter arbetet ute på vägarna, människorna som inte är försiktiga.jag gillar snön eftersom att det för det första är mysigt (ja, inte slasket, det är ju rena helvetet. men det är inte riktig snö dåju!!!) för det andra så blir dagarna ljusare, någon som märkt det?

folk pratar om vissa saker som om det bara finns en enda sida med allt. men det finns väl för- och nackdelar med allt här i världen?! jag svor som en riktig lastbilschaufför på vägen hem från praktiken men jag tycker fortfarande att snön är fin och härlig.

fryser ni? klä på er, oftast är det de som har pengar och har fyllda garderober som klagar på hur kallt det är ute (speciellt brudar) men de har inte tänkt på att det kanske hade varit smart med lite fler av sina kläder på sig? näää man måste ju se bra ut till varje pris. otroligt. folk som inte heller kan behålla barnasinnet trots sin ålder är jag måttligt trött på. riktigt tråkigt. snöbollskrig kan man ha i alla åldrar och om kläderna blir våta; luuuugn! det är bara vatten... det torkar om man hänger upp det ;)

nu ska jag lägga mig. har den månatliga värken i magen. men det finns nåt positivt med det också och det är att jag inte är med barn! tjoho! jackpot denna månaden också! ;) haha ska jag bli en sån jobbig dåre som alltid ska påpeka det positiva i saker? tänker ni säkert. får väl se hur länge jag själv orkar med det :P

Kommentarer

Speak up!

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Blogg:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0