NU ÄR JAG ARG!

innan idag läste jag SOLO-tidningen och i den stod det lite om "Bromancer", nivet killar som har nära relationer till sina killkompisar. relationer i vilka de kan vara öppna och prata om typ allt. de listade några kändiskillar/män och hade även en lista om vad det finns för nackdelar för dig som är tillsammans med någon som har en bromance. en av nackdelarna som de listade upp var att du som flickvän kanske inte är lika viktig längre för nu pratar de istället om allt med sin killkompis och inte med dig... en annan nackdel var att inget i ert sexliv är längre hemligt... men HERREGUUUUUUUD. ah jag orkar inte. vad är det för brudar som skrivit denna gojan?! för det första: såhär har det ju varit för killar i en evighet, eftersom det varit mer accepterat för tjejer att öppna sig för sina kompisar och berätta allt, av nån j*vla anledning. för det andra: bra sätt att klanka ner på det manliga könet och säga att det inte är lika fint att de har djupa relationer, för det är bögigt. de skrev typ att de skulle vilja vara en fluga på väggen och se vad de egentligen gjorde. tummen upp där? nej. för det tredje: jamen braaa att skriva att flickvännen troligen inte kommer vara lika viktig! det är väl verkligen en självförtroende-höjare, va!? kom igen för f*n.

ah jag blir så matt på människor som är rädda för förändringar "här i världen". vissa verkar liksom inte förstå att samhället utvecklas konstant och att det blir viktigare och viktigare med socialt nätverk. varför ska det bara vara okej för tjejerna att ha tjejsnack om relationer osv. vem ska killen gå till? eller jaha, han har väl aldrig några känslor att tala om? nej, peppa era killar till att våga vara djupa i sina vänskapsrelationer. och sluta kalla dem för "bromance". varför förlöjliga det? självklart ska man fortsätta prata med varandra i sin parrelation också för ni är faktiskt fortfarande viktiga för varandra!


Henrik & Pontus.

Kommentarer
Postat av: Vanessa

Hoppas att du får en bra fredag fast att du är arg hihi!

2009-08-14 @ 15:19:28
URL: http://vanesso.blogg.se/
Postat av: Linda Q

Ibland skriver dom en himla massa trams! :PNu har jag en tävling i bloggen där man kan vinna smink! Passa på att delta du också om du vill ;)

Kram!

2009-08-14 @ 18:13:24
URL: http://lindaq.se
Postat av: *Em

Okej, tihi :) Har du haft en bra dag?

2009-08-14 @ 20:14:08
URL: http://emelojs.blogg.se/
Postat av: JOANNA

Hoppas du får en underbar helg,

och haft en trevlig sommar för den delen! http://byjoanna.blogg.seK I S S E S BY J O A N N A

2009-08-15 @ 13:04:08
URL: http://byjoanna.blogg.se/

Speak up!

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Blogg:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0