right now

nu är jag i växjö igen, kom hit igårkväll. det känns sådär, faktiskt. jag ska vara här i en vecka och en dag denna gången, utan henrik för första gången. det känns som folk tycker att det är löjligt att jag tycker det är jobbigt men jag tycker iallafall det men jag tänker klara det ändå. det är ju lite såhär vi trodde det skulle vara när jag flyttade hit, att det skulle komma tillfällen då vi inte kunde vara med varandra. Lyckligtvis har det inte varit så, vi har alltid kunnat åka till varandra över helgerna och det är nästan lite som att vi blivit bortskämda med det. då blir det såhär, att det känns jobbigt, liksom när det händer första gången på sju månader.
anledningen till att jag inte kan åka denna helgen är att jag på fredag ska på party hos en klasskompis som fyller 25, som jag lovat komma till. henrik är också bjuden men han kan inte komma för att han har hemskt mycket skolarbete att göra. tyvärr är det så strax innan man tar sin examen, det förstår ju vem som helst! jag skulle kunna åka ner på lördag men då känns det som att jag bara skulle vara nåt störande objekt när han egentligen borde göra viktiga skolgrejer.
vi får väl se hur detta går haha.
igår när jag och henriken pratade i telefon blev jag iallafall glad över en sak. eller alltså jag brukar bli glad av att prata med honom men igår var det nåt extra. hoho. I say no more!


Pirr pirr!

Kommentarer

Speak up!

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Blogg:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0