"Jag sa att idag är det torsdag"

Hej hej hej! Idag är det torsdag, vilket brukar vara min vanliga hemåkningsdag men inte idag inte. Men det skrev jag tillräckligt om igår.

Idag efter skolan så fastnade Lindas blick vid något innan vi gick ut från skolan. Det var lite folk som stod och gjorde reklam vid ett bord och jag såg ganska fort att det stod "Näktergalen" på några lappar som var upphängda. Näktergalen är ett projekt som började i Malmö för 12 år sedan. Det går ut på att studenter på högskolan kan anmäla sig till att bli mentor till ett barn mellan 8 och 12 år och hitta på massa aktiviteter osv. Jag hade själv en mentor när jag gick i fyran och det var första året som de provade Näktergalsprojektet, så jag var alltså ett av test-barnen/kaninerna.

Linda tyckte det verkade jätteroligt och gjorde genast en anmälan och under tiden så stod jag och pratade med projektledarna och berättade då om mina erfarenheter osv. De blev helt lyriska! De tyckte att det var jätteroligt att få träffa en från första generationens mentorsbarn och tyckte det var roligt att höra vad vi hittat på för saker och sådär. Jag hade själv velat vara mentor men eftersom det börjar på höstterminen så kan jag inte, för då börjar ju 17 veckors praktik för mig, som jag ska ha nere i skåne. men det var kul att de tyckte det var så roligt att träffa mig och jag själv tyckte det var kul att prata med dem. Linda sa när vi gick därifrån "Så jävla cool du är, de bara 'får vi ta på dig', typ" haha och så var det faktiskt nästan :), för första gången i mitt liv hahah :P

Shit, vad jag har skrivit mycket de senaste gångerna. Men det kan ju vara skönt ibland faktiskt. Jag skriver säkert ganska klyddigt men så får det vara.

Må väl!

Kommentarer

Speak up!

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Blogg:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0