I'm still alive

Jag orkar inte skriva särskilt mycket. Jag är ganska trött nu efter jobb och har inte så mycket att säga heller. Ville mest kika in och ge bevis på att jag lever än :).

Som det kan bli :/

Såhär såg min helg ut!
Fredag: Jobbade, åkte hem till henrik och gosade och sov där.
Lördag:
Åkte hem, åt middag, satt på mitt rum vid datorn och tv:n som vanligt och vips. På natten vid 01-tiden kanske fick jag reda på att en av mina bästa vänner Stefan var spårlöst försvunnen. Jag fick panik och pratade med olika människor, fick reda på att han kommit hem igen men inte mycket mer än så, somnade ifrån min huvudvärk till sist.
Söndag: Åkte hem till gosen igen, vi körde till Svedala och åt söndagsmiddag, åkte hem och tittade på film och Vänner, somnade i soffan för att sedan somna i sängen.

Det var nog en av de jobbigaste grejerna att få reda på i hela mitt liv, att Stefan var försvunnen. Jag är hur glad som helst för att han är hemma igen ska ni veta.

Grannfejden

Idag berättade min pappa för mig att i förra veckan när han pratade med vår granne (Sven, 75 år) så hade denne klagat över hur många bilar det jämt och ständigt står i vår gata. Visst är det sant men när han sedan börjar gå på om att bredvid hans utfart "får ingen ställa sig för det är min plats" börjar det lukta bullshit. Sven ställer sig där varje gång han och hans fru ska ut och köra. Ska de till affären eller sjukgymnasten vid 9-tiden på morgonen så går han ut och ställer bilen på gatan vid 7-tiden. Detta är alltså 2-3 gånger i veckan. MEN det är fortfarande hans plats hävdar han och varje gång jag kommer hem från jobb på kvällarna och det inte finns någon annan plats än där att ställa sig så ser man deras gamla trynen titta ut genom fönstret.

Att de ens orkar vara uppe ända till 22 på kvällarna är en annan gåta för mig.

Man kanske ska anmäla sig till Aschbergs program? Det hade kunnat bli ball!

Lite uppdateringar...

Ja, det kan ju sitta på plats! Det blev inte möllan sist jag skrev, det blev krogen Sir Toby's. Det blev inte så länge vi satt där heller. Dagen efter (Lördag) var dock lite mer händelserik. Jag begav mig till Turning Torso på förmiddagen för att bli sminkad och plåtad i en modellstudio där, tillsammans med några andra. Sedan vid 17-tiden stod jag, Henrik och hans familj & släkt på stortorget och väntade på att få komma in på restaurang Rådhuskällaren. Där käkade vi hur god mat som helst! Sedan begav vi oss iväg till Slagthuset för att se på en teaterföreställning som hette "Little shop of horrors". Allt detta spektakel var för att Henriks morfar fyllde år i helgen! När teaterföreställningen var slut och vi hade fått ut våra jackor ur garderoben så sa vi adjö till släkten Stenberg och åkte iväg till möllan. Yeah, denna kvällen blev det av!
Massa dricka blev det och trevligt var det dessutom.

I måndags jobbade jag, likaså igår. Idag är jag ledig och ääääntligen har jag tagit fram min gura igen! Som jag saknat den! Jag är inte så duktig på att spela men det gör inte så mycket tycker jag :). Någon gång ska jag väl bli!

image50

Försök att ignorera att nallen bredvid ligger med rumpan mot er.


Yeah!

Ikväll är det möllan som gäller! Mina största bekymmer ikväll är att jag har glömt min parfym hemma och att jag drack coca-cola innan idag. Ja, jag tillät mig själv göra det. Jag hade saknat det ganska mycket men nu såhär i efterhand så är jag besviken. Det var ingen större upplevelse att få känna smaken i munnen igen. Juice är faktiskt ganska mycket godare. Så. Två megasmå bekymmer är inget jag tänker låta tynga mig höhö.

Mjau puss.

Unibeeet shalalalalaaa

Make it stooooop!

Anyway... Årets första träning är avklarad! Yeah, det var skönt som tusan att springa. Jag orkade faktiskt springa längre än jag förväntat mig av mig själv, så det var kul. Har inte tränat på typ 2-3 månader så det var verkligen på tiden att det blev av, tycker jag.
Dessutom har jag inte ätit några som helst sötsaker sedan nyårsdagen. Inte druckit läsk heller! Jag har nöjt mig med frukt och grönsaker som godis och klarat det galant. Dock får jag lite abstinens när jag börjar tänka på vad det faktiskt finns för goda saker man kan äta. Därför har jag börjat fundera på om jag ska låta mig unna mig själv lite gott, fast bara under helgerna och inte i alldeles för stora mängder. Jag funderar fortfarande så vi får se hur det blir.

Well, imorgon börjar min helg. Efter jobb ska jag hem till Henrik och gosa.
Egentligen skulle jag & Caroline ut på fredag men nu kom det lite jobb ivägen för henne så det får väl bli en annan helg. Bah! Inte så mycket att göra åt ändå :). Inte som att helgen eller hela livet förstörs ju! Hoho, jag är så smart.

Nu är jag så trött så jag ska sluta skriva, koka mig en kopp te och ta lite mackor och sen ska jag hoppa i säng tror jag :). Godnatt!Det här är jag för cirka 2 år sedan. Coolt va? Mhm!
(Klicka för full size)

Kära Klagomur,

nu är jag här igen och klagar. Jag tittar på filmen Hitch som går på trean just nu. För er som inte vet vad den handlar om så spelar Will Smith en man som hjälper andra män med mindre känsla för hur man ska prata med kvinnor och sådär för att få dem intresserade. Jag är irriterad för att när kvinnorna får se en artikel om vad han faktiskt jobbar med så blir de arga. De blir så fruktansvärt arga och speciellt en kvinna som möter Hitch med sin nuvarande man konfronterar honom och frågar om hennes man verkligen anlitade honom? Och om så var fallet så var det jääääävligt dumt gjort tydligen (och...fallet var ju faktiskt så). VAD I HELVETE?! Hon föll väl för honom? Det enda Hitch gjort är att koppla fram charmen som fanns djuuupt inne i de här männen. Han förändrade inte deras personlighet. Och han sa inte åt dem att lägga något i deras drinkar.

PALLA.

Grattis!

Okej, idag är det en glad dag för ett par stycken. Min bror klarade sin uppkörning och tog körkort och mina vänner fick besked om att de fått en lägenhet. Vad säger man till sådana personer? Jo "grattis!" såklart! När jag sen skulle gå ut med min hund Bamse sa jag med en medlidande röst; "åhh och ingen säger grattis till dig. Jo jag gör. Grattis på vovvedagen!" Min mamma skrattade och sa "vovvedagen? Är det en riktig dag?" då jag svarar "det kan det väl vara, det vet inte han". Och vips så blev den 14:e Januari Vovvedagen hos familjen Lundgren. Under "Emil tog körkort" i kalendern skrev mamma in "Vovvedagen". Pappa tror dock inte att vi kommer komma ihåg det nästa år. Nähä? Då får vi komma på en ny dag att ha den på!

Så grattis alla lurviga byrackor! Detta är er dag :)

image47

Smile, you're worth it

Bara ett litet tips till er som tycker det är svårt att vara glad nu när det är vintertider eller av någon annan anledning;
skriv en glad-lista några gånger i veckan. Där listar ni upp alla eller några saker som fått er att åtminstone le litegrann den dagen ni skriver listan. Det får er att uppskatta de små sakerna som faktiskt gör skillnad i en grå vardag.

När ni känner er alldeles gnälliga, plocka fram ett block och skriv er glad-lista. Det finns ju faktiskt inget att förlora på det.

Har ni något annat förslag på hur man kan göra sig själv lite muntrare, kanske? Hur gör ni?

Ohh

Visst är morötter gott OCH nyttigt. Men faaaaaan vad jag är sugen på choklad!!

image46

Trötta mig

Åhh, ja nu ska jag klaga igen. Denna gången är det på Kellog's special K-reklamen som går på tv just nu. De frågar tittaren om hon (för målgruppen är uppenbarligen kvinnor) "också tar lång tid på sig innan hon ska iväg" och nu har de lösningen för en undervisning visar att folk som äter en nyttig fruskost har lägre BMI än de som inte gör det. Men vafan! Så det är bara tjocka tjejer som tar tid på sig att komma iväg, för att de inte hittar något som passar?

Ah jag blir så trött.

Oprah Winfrey & friends

Ja, jag säger då det. Jag börjar tröttna på den där Oprah. Har ni märkt att varje gång hon har en gäst i sin soffa och hon ställer en fråga till denne så får han/hon inte svara på frågan. Nej, Oprah avbryter sin gäst mitt i en mening och börjar prata om sina egna värderingar. Om programmet inte gjort en videopresentation om gästen så får gästen knappt komma till tals. De får börja sina meningar men sedan avslutar Oprah dem. LÖNT!

Ahh och nu när Dawson's creek går på repeat på tv4 så är det himla svårt att se charmen som man tydligt såg i det i sin tonår. Nu ser man all propaganda som är insmugglat i dialogerna och handlingen. Bah! Man blir så trött. Fast ptja, vill man inte så behöver man inte titta på det heller!

Good bajs.

Hello hey

Jag blev nyss jätterädd av bara tanken på döden. Jag är glad att jag har lång tid kvar (peppar, peppar), så att jag slipper tänka på det än på ett tag!

Igår var jag på bio med Henrik & Jonas. Vi såg Alien VS. Predator 2. Den var väl sådär bra enligt min smak. Den var ju sjukt läskig emellanåt. Folk blev dödade på ganska bisarra sätt om vi säger så. Tyvärr råkade jag somna lite då och då för jag tyckte att odjuren gav mysiga ljud ifrån sig.

Nej, nu ska jag vila mig lite!

Haj!

Sammanfattning av år 2007

image45


1.Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut?
Japp! Träffade Henriken!

2. Höll du några av dina nyårslöften?
Hade inga nyårslöften.

3.Blev någon/några av dina vänner föräldrar i år?
Nej.

4. Dog någon som stod dig nära?
Nej.

5. Vilka länder besökte du?
Inga. Nej, inte ens Danmark.

6. Är det något du saknar år 2007 som du vill ha år 2008?
Nej.

7. Vilket datum från år 2007 kommer du alltid att minnas?
5 maj.

8. Vad var din största framgång 2007?
Två saker. Jag fick en Henrik också lyckades jag slå mig fri från skolan.

9. Största misstaget?
Kommer inte på något.

10. Har du varit sjuk eller skadat dig?
Jag har varit pyttelite sjuk men inte skadat mig alls!

11. Bästa köpet?
Hmm, min laptop tror jag. Japp det får bli så, jag köpte liksom inte så mycket annat i år.

12. Vad spenderade du mest pengar på?
mat, laptopen.

13.Gjorde någonting dig riktigt glad?
Jaa :) Massa saker!

14. Vilka sånger kommer alltid att påminna dig om 2007?
Whirlwind in D minor, Somedays, Hon är så söt.

15. Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år?
Bådeoch faktiskt.

16. Vad önskar du att du gjort mer?
Hmm... tränat kanske.

17. Vad önskar du att du gjort mindre?
Gnällt, haft mindre ångest (kan man ju inte styra, men ändå).

18. Hur tillbringade du julen?
I skanör med mammas släkt.

19. Blev du kär i år?
JAAAAA

20. Hur många one night stands?
0.

21. Favoritprogram på TV?
GREYS ANATOMY!

22. Hatar du någon nu som du inte hatade i början av året?
Nej.

23. Bästa boken du läste i år?
Om det var i år jag läste den så är det "Jenny" av Jonas Gardell

24. Största musikaliska upptäckten?
Min gitarr

25. Något du önskade dig och fick?
en julaftonsmorgon med älsklingen

26. Något du önskade dig men inte fick?
Sex & the city-dvd-skolådan

27. Årets bästa film?
Usch kommer inte ihåg

28. Vad gjorde du på din födelsedag 2007?
var i skolan, mådde dåligt, åt med familjen och umgicks med baby <3

29. Finns det någonting som skulle gjort ditt år ännu bättre?
tror inte det

30. Hur skulle du beskriva din stil år 2007?
Min stil... på kläder eller my attitude? hmm... kläderna var som vanligt. my attitude var nog liiiite annorlunda fast obeskrivlig

31. Vad fick dig att må bra?
Babylove <3

32. Vilken kändis var du mest sugen på?
haha hmm. Will Smith kanske

33. Vem saknade du?
många

34. De bästa nya människorna du träffade?
Henrik & Nella

Nytt år, ny style

Yeah. Nu har jag bytt stilmall igen här på bloggen. Och eftersom jag inte är den som kan något om hur man designar en egen så tar jag de som hålls till godo på blogg.se! Jag tänkte att min underline passade bra bredvid hjärtat så det fick bli kärlekstema på utseendet! Ja, ni ser ju själva...

Nyårsafton igår. Ja, det blev en trevlig sådan, må jag säga! Vi flickor blev lite trötta efter tittandet på raketerna på Gustav Adolfs Torg i Malmö. Folk är för övrigt ganska sjuka i huvudet. Att rikta raketerna mot folkmassan ÄR ingen bra idé, jag lovar! Inte att hålla raketen i handen sekunderna innan raketen beger sig mot skyn, iheller. Men men, vi klarade oss undan skador och åt en sjuhelvetes god tre-rätters middag. Karla somnade i soffan efter kladdkake-ätandet och jag i fåtöljen. Jag vaknade en gång och steg upp och tog på mig mjukisbyxor istället för kjol. Jonas frågade om jag skulle gå och lägga mig, jag sa nej och somnade åter i fåtöljen. Jag satt ju faktiskt upp så jag gick inte och la mig.

Min start på det nya året var hur mysig som helst och jag hoppas att er också var det!

Idag har jag varit med Henrik och hans familj på kinarestaurang Shanghai. Mysigt det också! Ah, jag är redan nöjd med det nya året! Det ska bli skitbra, har jag bestämt!

Tjippen!

RSS 2.0