Oh Lovely

Jag skriver mest för mig själv i denhär bloggen verkar det som. Det är knappt någon som kommenterar, vilket jag tycker är lite tråkigt men så är det. Man kan inte bara vara med om roligheter hela tiden, inte!

Idag ska jag skriva om lite saker som jag tycker om. Den första grejen är kanske ingen grej. Det är en fiktiv person som heter Horatio Caine. Han är bäst! Jag vet att folk tycker det är löjligt att han har den största huvudrollen i serien CSI Miami trots att han är så fåordig och glider ur bild varje gång han sagt något fyndigt och smart. Men se så ser inte jag honom. Jag tycker att han är hur cool som helst. Coolast är han ju med sina brillor när han står i sin emo-pop-pose! Och han ser så ledsen och medlidande ut när han pratar med de som fallit offer för the badguys. Han verkar vara en hyvens kille helt enkelt! och jag vill tillägna låten "Oh, Horatio" av Tiger Lou till honom. Visst är jag kärvänlig? Ja, det tycker jag allt, svarade Maria högt för sig själv.

Något annat jag gillar är när människor kan erkänna att de är avundsjuka och svartsjuka. Ibland kan man läsa i kärleksforum och sådär när tjeje skriver om sin pojkvän och hur han har många tjejkompisar som han står nära och sådär. Och så skriver de "jag är inte den som är svartsjuk i vanliga fall men nu blev jag det blablabla". JA, JAG ÄR LEDSEN LILLA GUMMAN MEN DÅ ÄR DU JU FÖR TUSAN "DEN SOM ÄR SVARTSJUK"!!!!!!!!!!

Sen finns det de som är omgivna av personer som det går bra för hela tiden, som aldrig tycks stöta på några motgångar, medans man själv tycks kämpa med de värsta av hinder dagarna i ända. Och är det inte då fantastiskt underbart när dessa hårt kämpande personerna erkänner att de är så himla avundsjuka så de spricker?! Joo, det är det, sa Maria högt igen.

En annan sak som jag bara måste berätta om är en kort knubbig man som tränar på samma gym som jag. och nu har jag sett honom två gånger med en Festis-flaska i högsta hugg. Med apelsin-festis som innehåll!! Hahaha :) Så himla fint! Ja, jag gillar't!

image53

Horatio Caine (David Caruso). Bilden är framgooglad.

Kommentarer
Postat av: SofiAAAA

hahaha ja okey efetrsom jag läser din blogg flitigt ska jag börja kommentera den din lilla mupp hahah :P
by the way hatar hans pose hahahah

2008-02-10 @ 21:03:15

Speak up!

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Blogg:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0