saviour

det är The Bodyguard på tv. det är en ganska klyschig film med en massa budskap och romantik men så himla fin. ja jag är en sucker för såna filmer, fast inte allihopa såklart. de visar ju även Titanic ikväll och den orkar jag faktiskt inte med. den är alldeles för långdragen enligt mig.

The Bodyguard betyder dessutom lite extra för mig för att jag tänker på min kära Dafina när jag ser den. När vi jobbade tillsammans sjöng vi "I will always love you" varje kväll för att det är en av de finaste låtarna som finns och för att muntra upp varandra. istället fick vi arga kommentarer från de andra avdelningarna för att vi förde oväsen.

i somras någon gång visade de The Bodyguard och då satt jag & Dafina klistrade framför varsin tv i respektive hem och kommenterade den via sms.

fint, tycker jag!

Kommentarer
Postat av: Sessan is bride to be

Asså igår var det kärlek på tv! Titanic och bodyguard och jag lipar som en tok varje gång jag ser dem. Jag är ju så känslig när det gäller såna filmer!Tack, jag får nu hoppas att klänningen passar. Sen får jag komma på nåt tillfälle att använda den =)

2008-12-17 @ 11:30:20
URL: http://sessan82.blogg.se/
Postat av: Stefan W

Heyhey. Checka out min blogg! :)

2008-12-17 @ 11:36:06
URL: http://stefanweei.blogg.se/
Postat av: Li

Jag ratade också titanic för bodyguard. det är en av mina favorittjejfilmer. Om man nu kan kalla det för tjejfilm. Den är gryyym

2008-12-20 @ 18:42:46

Speak up!

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Blogg:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0