julekalas!

japp ikväll är det lite julfestligheter hemma hos Evy. jag hade tänkt vara fin och lite pepparkaks-aktig i en klänning jag har. till den brukar jag ha tights nu när det är så kallt och jag var bombsäker på att jag stoppat ner dem! men neeej. så jag får ha den till jeans istället :(. inte samma sak alls men det får gå bra ändå helt enkelt.

jag hoppas det blir mysig julstämning idag för jag vill komma in i det ordentligt. enda gångerna jag känner julstämningen är när jag går i stan kvällstid (alla juleljus) eller när jag slår in julklapparna. båda de grejerna är så sjukt mysiga att göra!

vi ska ha julklappslek idag och vem som än får våra julklappar kommer älska dem ;) hahaha berättar imorgon vad det är, fallifall någon skulle läsa i min blogg ikväll :P

och ja, nu vet jag vad hemliga överraskningen som jag skulle få av henrik för någon månad sen var. han berättade det eftersom de inte verkar få in det i affären mer. det var mer minne till min dator så att jag slipper sitta och svära åt den när den segar sig. låter inte som en ball överraskning för er kanske men för mig så är det det.

god afton på er!

Kommentarer

Speak up!

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Blogg:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0