blödig

precis som kenza hade jag aldrig sett filmen som varit på allas läppar sedan den kom ut -04; The Notebook. Igår kväll efter att jag bestämt mig för att vara klar med tentan så tänkte jag att jag likabra kunde se den. Så jag hostladdadenerdenhost och såg den. Jag har aldrig bölat så mycket till en film förr. jag är ganska blödig och brukar snyfta till sorgliga grejer och sådär men ALDRIG såhär mycket i en och samma film. jag storgrät haha. den var ju skitbra! jättefin historia och ja, helt enkelt underbar. tårkanalerna bara öppnade sig och lät allt innehåll rinna ut haha. sjukt!

se den, vänner, se den!

Kommentarer
Postat av: Sessan is bride to be

Va, har inte du heller sett the notebook!! Asså, den är ju OMG, såååå bra... jag älskar den och herregud så jag grät. Som sagt, jag ärju blödig... Filmen är ju så vacker!!!2008-12-18 @ 18:05:49
URL: http://sessan82.blogg.se/
Postat av: Sofi

Där finns en utmaning till dig i min blogg om du är intresserad ;)

2008-12-18 @ 18:09:58
URL: http://beciell.blogg.se/
Postat av: Sofi

Den har jag på DVD, den enda riktiga kärleksfilm jag tycker om so far :)

2008-12-19 @ 06:55:25
URL: http://beciell.blogg.se/
Postat av: Li

Den är helt underbar. Jag såg den för typ 2½ år sen eller ngt. jag minns inte om jag grät men gud jag har säkert gjort det senare. Tom Henke gillade den när jag tvingade honom att se den. mamma och louise såg den för några månader sedan för första gången och se storbölade också! :)

2008-12-20 @ 18:46:06

Speak up!

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Blogg:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0