Uppdateringar!

image78
Lite crazy eld. Jag & Henrik är lite pyromaner.


Man hade ju kunnat tänka sig att man hade lite spännande nyheter efter allt uppehåll. Men nej. Livet rullar på som vanligt. I torsdags när vi var på Woman's spelning så var det fett ös! Det var deras bästa spelning dittills enligt dem själva så det var värt att ta ledigt från jobb för det!

I lördags var vi ute först på möllan (ölcaféet) och sen på kb. Det var ganska najs. Stunden innan vi drog ut var jag lite mindre glad för att jag träffade några som jag allra minst ville träffa. Men men kvällen slutade trevligt. Jag grät lite i kudden när vi hade gått och lagt oss men det skyller jag på min fylla hoho :).

Imorgon är jag ledig och så även på torsdag. Imorgon blir det träning tror jag bestämt! På torsdag är det, som jag tidigare nämnt, dags för mig och babylove att se Johan Glans!! Så himla kul det ska bli :).

På fredag bär det troligtvis av till Skurup efter jobb. Det är fest där och jag blir förmodligen chaufför dit. Det kan säkert bli kul! Tur att vi ska sova över så att jag slipper köra alldeles för trött tillbaka. Dessutom så kan man dricka lite godare dricka när man nattar över... blink-blink höhöhöhö nöff oink.

Nej nu är jag så trött så mer uppdatering än så för idag får ni inte :)

P.s. Glömde säga att det var grymt fint väder idag!!! Det blir man glad för! D.s.

Kommentarer

Speak up!

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Blogg:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0