äntligen helg!

men snart är den slut igen. men man får leva på att det faktiskt fortfarande är lördag. det är lördag tills jag har somnat och det har inte skett riktigt än. jag har bara slumrat till lite till en halvtaskig jackie chan-film. den här veckan har varit stressig som bara den och det var väldans skönt att det var fredag igår =). fick syn på hur mycket jag får i lön (på internetbanken) på tisdag och blev sjukt överraskad. hmm jag vet inte riktigt varför jag får så mycket denna månaden. jag har mina aningar om varför det blev (väldigt) mycket mer än förra månaden men ja vi får väl se på lönespecifikationen. ah ni är väl inte intresserade av detta babbleriet hoho.


snart fyller jag år! två och en halv veckor kvar ungefär. 20 bast. haha mm spännande. känn er fria att ge mig massa presenter :).

nu ska jag se en sjuk serie på tv. vet inte vad den heter men den är ganska störd. det är så det är att vara gamer-fru. det är najs som fan.

good-bajs!

<3

Mhhm.

Heh, det är nog inte meningen att hela jag bara ska brista sådär. Att jag bara går isönder mitt itu är ganska obra. Det är iallafall bra att jag reagerar på något sätt. För gråten är kroppsspråkets sätt att protestera. Så ser iallafall jag det.
Min kropp vill inte ligga ensam i sängen om natten, den vill inte ens vara i detta huset. Man säger att "hemma" är där man känner sig trygg, ja inte är det då i detta huset. Här bor jag bara när jag måste.

Min kropp har en annan grej som den protesterar emot. Eller, ja, hela jaget är det ju som protesterar men det är iallafall att jag fortfarande inte vet vadfan jag gör på den utbildningen som jag just nu befinner mig i. Jag förstår egentligen inte hur jag själv kunnat tro att jag ska kunna undervisa och vara 30 ungars ledare eller lektant. Visst är jag bra med barn, det gör mig dock inte till en bra lärare. Jag borde kanske bli barn istället. Nää. Jag vet faktiskt inte. Det gör ingen annan heller, så jag får se till att reda ut den här smörjan själv!

Ahh nu orkar jag inte skriva mera. Jag är alldeles slut i bollen. Vilse i pannkakan som en på jobb sa att jag var idag.

Tjipp & haj.

<3<3<3<3<3

Snap! Back to reality.

Jahapp. Det var den sommaren, det. Den kunde faktiskt fått vara lite längre men man får väl vara nöjd och glad med de soldagar man fått och med att man fått en stunds ledighet. Nu är det tillbaka till verkligheten som gäller för oss studenter och snälla; låt det gå bra, tack. Jag vill ha mitt provresultat NU, annars kan jag inte koncentrera mig på den nya kursen ju. Bah! Äh. Suck it up, princess. Får väl ta det som den man jag (inte) är.

Hmm. På frågan "när blir man vuxen" svarar många att det är när man kan ta hand om sig själv. Janä men då är svaret klart för mig att jag aldrig kommer bli vuxen. Jag hatar att vara ensam, jag klarar inte av det. Visst kan jag diska, ta hand om pengar (när jag har några) och sånt nödväntigt. Jäga mat är ganska enkelt det med men att kunna ta hand om sig själv betyder också att man är oberoende av andra och sådär. Kanske inte helt oberoende men liksom så att man vet att man klarar sig själv ifall något skulle hända. Nej, jag blir nog inte vuxen. Det går inte en dag i mitt liv utan att jag längtar efter att träffa folk i min närhet. För att jag måste ha dem där. I min närhet, nära mig, hos mig typ hela tiden. Och går jag utanför dörren på Kirseberg ensam är första tanken att vända om och gå tillbaka in igen. Att vara nära, hudnära och nära i tankarna och liksom vara tillsammans med någon på riktigt, se varandra, det är fan det som gör livet värt att leva. Är jag ensam så har jag ju ingenting att dela någonting med. Hur jävla ball är det? Hur mycket värt är det? Nej, jag blir nog aldrig vuxen. För det vill jag inte om svaret är att man ska kunna ta hand om sig själv, oberoende av andra.

Fast om svaret är något annat, typ som åldersrelaterade svar och sådär så kan jag ju gå med på att jag är lite vuxen snart iallafall. Fast mitt svar är nog inte det heller. Mitt svar är att man är vuxen när man är redo för att vara det.

Jag är klok som en bok, jag. Haha eller inte.

Snipp, snapp, snut - Varulvstjut

Och du är fortfarande det finaste jag vet, älskling <3

image17

RSS 2.0