Tyck synd om mig...

Jaa, Maria har gått och blivit sjuker. Alldeles förkyld är jag. Jag vaknade alldeles för tidigt för det var inte skönt att sova längre. Jag gick därför ned i vardagsrummet med täcke, kudde och en pappersrulle. Jag skulle se film hade jag tänkt men det hade inte dvd-spelaren tänkt sig, tydligen. Han hade bestämt sig för att strejka. Vilken tur då att vi har massa filmkanaler! De visar inte särskilt bra filmer alltid men de duger ibland.

Det slutade med att jag tittade på en film. En romantisk komedi som heter Everything you want. Den handlade om en tjej som hade en låtsaspojkvän. Mmm. Låter väl fint?

Ahh det var vinter och snö i filmen. Det vill jag med ha. Och jag längtar till julen och nyår! Vet inte riktigt vad som händer på nyår men jag längtar ändå. Det ska nog bli så bra, så.

På lördag är det den första December. Tänka sig. Ja, nu ska jag nysa vidare.

Må väl.

oh yeah!

NU! Nu är biljetterna bokade! Lovely.

image34


Ähh

Ahhh, trötta mig. Ticnet har nattunderhåll och därför kan man inte boka sina biljetter. Nänä, då får jag göra det imorgon då, inte mer med det. Men ändå lagom störigt.

Aja. Farväl då, för ikväll.

Pussel och kräm

When I get that feeling

Jaha, ännu en söndag. Jag sitter som vanligt i mjukisbyxor och gör absolut ingenting mer än datornördar mig. Ganska så lagom hjärn-aktivering, enligt mig!

Men snälla hjälp mig, jag har inga roliga hemsidor att gå in på. Jag har vissa sidor som jag går in på minst en gång om dagen och de är inte ens kul att kolla. Men det har blivit en rutin, likzåååm. Jag ÄLSKAR bloggar så berätta om några sådana. Men nej, tack, inga modebloggar.

Åh snart ska jag försöka beställa Ed Harcourt-biljetter! Det ska bli så fint och kul! Ah, ja det ska bli så bra så!
Nu blev jag så ivrig så jag ska direkt dra vidare till ticnet. Förbanna dem om biljetterna tagit slut.image33

it's a very, very mad world

janä men vi säger väl så då. låter väl inte alldeles utmärkt men jag får väl lära mig att leva med det.

eller nä, det kan jag nog inte. snälla sluta hata mig? it's killing me. jag klarar liksom inte vad som helst.

image32

kan du inte se vems ögon jag fått?
så hemsk är jag inte.

Tråkdag -igen

Idag var det planerat att jag skulle leka med min vän Caroline men se så blidde det inte serni. Det blev försent och tillslut skjöt vi upp det till imorgon istället. Jag som hade sett fram emot denhär kvällen, så sitter jag här istället och bloggar. Jippie. Nej, nu får jag se fram emot imorgon istället. Jag ska väl överleva denhär gången också. Ikväll har jag då roat mig med att ta bilder på mig själv med en Uttråkad Maria som motiv. Såhär såg det ut:

image28

image31

o.s.v.mitt ögas äppleSå fint, så fint :)

when you get what you want

Jag är så stolt. Jag är en stolt hårdrocksfru kan man säga. Henrik och hans grabbar är i studion för andra dagen i rad och spelar in sin konst. Det är hur kul som helst att det går framåt för dem! Och det är lite svårt att inte stötta dem när de är sådär jävligt duktiga som de är. Hihi Baby var lagom stolt över trumsettet han spelar på i studion. De har liksom satt ihop två bastrummor. Det ser jättegalet ut. Det är ett riktigt monster. Tyvärr har jag inte bilden på det men det såg stenhårt ut!

Ah mitt i all denna glädjen för grabbarnas skull så funderar jag på mig själv. Försöker liksom komma på vad det är jag vill, vad jag drömmer om att få göra, vad jag kan och vad jag klarar. Och vad ägnar jag mina lediga dagar åt? Jo, jag klipper mig, jag sover länge och ser på tv. Tränar gör jag väl också.

I onsdags ringde mamma på förmiddagen och var alldeles förtvivlad över att jag sov så länge (12.30) om dagarna. Enligt henne har hela dagen gått då och under tiden jag sovit hade jag kunnat hitta på en massa saker. Mitt svar är bara; "som vadå"? Jag har liksom inget att göra om dagarna utom det jag ovan har nämnt. Mmm visst jag kan städa. men det tar inte en hel dag. Jag vill hitta något som är viktigt för mig att göra. Nåt jag inte skulle vilja vara utan att göra. Jag vill hitta ett kall, liksom.

Kiss & Bajs.

image27

jahaja

Ja, då satt man här. Vid sin laptop. Det blev ett tidigare köp än vad jag hade förväntat mig. Men lika glad är jag för det, liksom! Det tråkiga nu i början är alla uppdateringar som ska göras och alla programinstallationer o.s.v. men som min kära man sa; tänk sen hur bra det kommer vara när allt är klart! Det är så sant, så sant. Min älskling är klok som en bok ;).

Ah nu sitter jag här med min skål yoghurt och Start! Light!!!! Det är faktiskt gott ändå. Och hade jag inte testat så hade jag gått miste om nåt! Så kan det vara ibland.

Mmm, just det. Fick ett brev från skolan idag and I quote; Studieavbrott på program Härmed meddelas att MARIA LUNDGREN (personnummer) anmält avbrott på Lärarutbildning fr.o.m 2007-11-08. Slut citat.

Wow mitt avbrott blev godkänt. Oväntat..? Det är inte som att de kan tvinga en att gå kvar eller så. Aja, skönt att slippa skiten nu iallafall. Nu är det bara till att söka massa jobb och sånt roligt. Måste dock fixa över min cv från den andra datorn. Annars måste jag göra om den och det skulle egentligen vara ganska onödigt när jag redan har en.

Ah nog med nonsens-snacket nu, snart måste jag åka och jubba!

Må väl

<3<3<3<3<3

meh! jag vill!

Vadå "vad ska du ha en skrivmaskin till när du ska köpa en laptop"????? Vad är det för en fråga? Jag ska ju... ha den!! Skriva på den såklart. Ah ja, jag önskar mig iallafall en sån i julklapp. INTE en elektrisk. en gammal hederlig fin skrivmaskin som man kan skriva en massa på. Den ska inte bara vara till prydnad, den ska fylla sin funktion. Får jag inte en nu i julklapp så ska jag iallafall ha en i min framtida lägenhet. Den ska ha en egen skrivhörna och där ska jag sitta och skriva böcker, kärleksbrev och poesi. Japp.

Men just nu så sparar jag pengar till en laptop. Det känns som att nästa lön kommer att göra susen för att det ska bli möjligt att göra mitt köp. Det känns kul wah!

Ähh, på återseende. Om det nu är någon som läser min blogg höhö. Good bajs.

image26

Loviedubbie

Idag är en helt fin dag, tycker jag :). Jag har varit duktig och tränat idag. Även om 50 minuter inte är så mycket så är det bättre än ingenting! Ganska mycket bättre än att ligga och dra i sängen hela dagen iallafall! Blir ju lätt så när man har alldeles för lite att göra om dagarna. men jag ska göra det till en vana att ha någon slags träning varje förmiddag eller kväll. Det kan ju vara lätt att bara gå en lång promenad med hunden eller ensam, eller med en vän om man inte skulle orka sig till gymmet eller något träningspass. Vardagsmotion räknas ju också, faktiskt.

Förutom att jag varit på gymmet idag så är det en fin dag för att idag är det min & Henriks 6-månadersdag! Det är inte illa det, inte, tycker jag! Har varit ett helt underbart halvår och jag ser framemot en hel drös med fler underbara stunder med min kärleksman <3.

En annan bra sak idag är att jag får min favoriträtt till middag haha. Det är aldrig fel :). Speciellt inte när man är hungrig som en björn!

image25

RSS 2.0