Ett ufo gör entré

Nu tänker jag lite på ett Vänner-avsnitt där Joey funderar på om han inte skulle ta och byta gångstil. Anledningen till att han vill byta är att han har haft samma ända sedan high school och han vill ha en gångstil som gör att folk lägger märke till honom när han kliver in i ett rum.
Ungefär som Johan Glans; BAM-BAM-BAM-BAMBAMBAM.

Jag undrar vad folk tänker när jag kommer in i ett rum med massa människor... kanske "nämen titta vad katten släpat in!" eller "är cirkusen i stan?". Eller så märker de kanske inte alls att jag är där. Man vill ju inte märkas så väl så att det är precis som ett ufo gjort entré i rummet men man vill ju ändå att folk ska lägga märke till en. Eller? Är folk så fula till sättet så att de enda gångerna de visar att de lagt märke till dig så är det för att du ser förjävlig ut?

Nejdå. Eller det vet ju inte jag. Man kanske alltid ser förjävlig ut isåfall. Äh, det är inte särskilt lönt att spekulera om sånt där. Man får ju ändå aldrig riktigt veta. Folk man känner gör ju inte så mot en, förhoppningsvis. Det är liksom mer när man är på fester och tillställningar med okända människor som man blir utsatt för såna grejer. Men jag vill ändå ha en egen signaturmelodi. Peter Griffin har väl också en sån i ett avsnitt av Family Guy tror jag. Hahah, den mannen är en riktig spillevink.

Det ser alltid ut som att Jonas Gardell har en egen signaturmelodi. Fast han är den enda som hör den och han är sjukt nöjd med den, det ser man på hela hans glada feja. Och jag vill ha en sån melodi. Han är både ett ufo, samtidigt som han är Darth Vader och en gosebjörn. Är man det så bryr man sig självklart inte om ufo-blickarna. Haha varför skulle man göra det liksom?

Tjillevippen!

(Du är det finaste jag vet, Henrik)

image7

Kommentarer

Speak up!

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Blogg:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0