Lay down your head just for now

jag mår inte bra hemma, jag gör inte det alltså. jag mår illa av att vara här och jag är aldrig på bra humör. det är något med stämningen i hela huset, jag vet inte vad det är men jag vet att det promenerar på nerverna i mig, jag blir galen. det är nog inte meningen att jag ska stanna här egentligen. jag rymmer hemifrån så ofta jag kan sålänge iallafall. jag rymmer till ett ställe där jag vet att jag mår bra. alltid.

men allt är som vanligt, vad de vet iallafall för när de frågar vad det är med mig så är jag bara trött.
ja, det stämmer ju. jag är trött som fan på att vara kvar.

och vad ska jag bli när jag blir stor? jag ska nog inte bli lärare för det går bara åt helvete hela tiden. tror hon verkligen att jag vill ha hem min jävla tenta som hon totalsågat pågrund av några jävla petitesser? idiot.

var i helvete är jag på väg?

Give me things that don't get lost. /Neil Young
Snillet här.

Haha jag är så dum. Jag är sjukt dum och det är så typiskt mig att säga såna töntiga saker. Arrrrrgggh jag skäms över mig själv ibland, eller ja oftast.

Jag ska nog slå mig själv på käften en vacker dag. Japp det borde jag göra, tror jag.

OCH VARFÖR GÖR JAG ALLTID SAKER SÅ JÄVLA SVÅRA FÖR MIG SJÄLV? AAAAAH. BARA GÖR DET, LIKSOM.


image8


I set my sights on you
(And no one else will do)
And I, I've got to have my way now, baby

All I know is that to me
You look like you're having fun
Open up your lovin' arms
Watch out here I come

You spin me right round, baby
Right round like a record, baby
Right round round round
You spin me right round, baby
Right round like a record, baby
Right round round round

Ett ufo gör entré

Nu tänker jag lite på ett Vänner-avsnitt där Joey funderar på om han inte skulle ta och byta gångstil. Anledningen till att han vill byta är att han har haft samma ända sedan high school och han vill ha en gångstil som gör att folk lägger märke till honom när han kliver in i ett rum.
Ungefär som Johan Glans; BAM-BAM-BAM-BAMBAMBAM.

Jag undrar vad folk tänker när jag kommer in i ett rum med massa människor... kanske "nämen titta vad katten släpat in!" eller "är cirkusen i stan?". Eller så märker de kanske inte alls att jag är där. Man vill ju inte märkas så väl så att det är precis som ett ufo gjort entré i rummet men man vill ju ändå att folk ska lägga märke till en. Eller? Är folk så fula till sättet så att de enda gångerna de visar att de lagt märke till dig så är det för att du ser förjävlig ut?

Nejdå. Eller det vet ju inte jag. Man kanske alltid ser förjävlig ut isåfall. Äh, det är inte särskilt lönt att spekulera om sånt där. Man får ju ändå aldrig riktigt veta. Folk man känner gör ju inte så mot en, förhoppningsvis. Det är liksom mer när man är på fester och tillställningar med okända människor som man blir utsatt för såna grejer. Men jag vill ändå ha en egen signaturmelodi. Peter Griffin har väl också en sån i ett avsnitt av Family Guy tror jag. Hahah, den mannen är en riktig spillevink.

Det ser alltid ut som att Jonas Gardell har en egen signaturmelodi. Fast han är den enda som hör den och han är sjukt nöjd med den, det ser man på hela hans glada feja. Och jag vill ha en sån melodi. Han är både ett ufo, samtidigt som han är Darth Vader och en gosebjörn. Är man det så bryr man sig självklart inte om ufo-blickarna. Haha varför skulle man göra det liksom?

Tjillevippen!

(Du är det finaste jag vet, Henrik)

image7

All yours

Jag har tappat gnistan, tror jag. Jag kan inte skriva längre, jag kan inte få ut orden i fingertopparna och skriva det jag vill ha sagt (och jag har verkligen sjukt mycket jag vill säga och skriva). Jag brukar vara bra på att sätta ord på saker men jag har tappat bort det, jag vet inte hur man gör längre. Jag får liksom inte fram det och jag hatar det för jag vill ju verkligen skriva. Jag vill jag vill jag vill!

Hmm mjao. jag har egentligen inte särskilt mycket mer att tillägga mer än att jag är så sjukt lycklig nuförtiden. Det räcker kanske med att skriva det? Jag kanske inte behöver skriva mer "poesi" än så?

"Cause baby I'm not all right when you go
I'm not fine, Please be all mine
I never want you to go because I am all yours so please be all mine.
"image4

Det här ska bli så bra så :)


Tja, kexet!

image1

Mhhm. Jahaja, vad trevligt att man hittat tillbaka till nördvärlden igen dåja. Jag vet inte ens varför jag ska ha en blogg men det kan väl vara trevligt. Eller..?

Det jag skriver om kommer förmodligen inte vara särskilt intressant så jag vet inte riktigt varför jag ska göra det över huvudtaget. Tidsfördriv skulle jag väl kalla det själv. Det kan alltid vara kul att skriva lite meningslösa grejer. Ibland kommer det säkert dyka upp saker med lite större värde i sig.
Ja, jag ska försöka bjuda på lite gott & blandat hoho.

Haha det var nära att jag började klaga på värmen innan jag hindrade mig själv. Ni ska inte behöva lyssna på sånt gnäll. I detta inlägget iallafall. Det är inte det som tar upp alla tankar just nu ändå så jag ska lämna det bakom mig för ett tag.

Vet ni vad? Jag är sjukt glad, faktiskt. Mycket glad, alldeles galet glad till och med.
Är på ett riktigt muntert humör. Det är sommar, det är kärlek, det är vänskap och det är musik. Det är kärlek & sommar. Underbart eller vad? Mhhm! Snacka om liksom.

Janä, jag har inte mycket mer att säga mer än så. Men det räcker tycker jag.


Peace! <3

image2


RSS 2.0