Gott nytt år!

Slut på år 2007! Det har väl varit ett ganska helt okej år. Det bästa är ju helt klart att jag träffade Henrik, my love! Sen finns det ju några bonusar. Typ som att jag fick jobb (i och för sig på Posten men bättre än inget alls), jag slutade på en utbildning jag varit osäker på sedan jag började där (skönt att slippa då, va). Jag fyllde 20 år i Oktober och inte förrän idag, årets sista dag utnyttjade jag den enda fördelen med det för första gången; köpte sprit på Systembolaget! Jag har tagit körkort och fått en, nej, två bilar. Jag har träffat en massa nytt folk också! Åh ja, det har varit mycket bra! Lite dåligt också men det är inte i mina tankar just nu.

Ikväll ska vi ha middag hemma hos Henrik med Per, Karla & Jonas. Henrik har förberett mat och jag har hjälpt till med att blanda lite. Vi har blåst upp ballonger och städat och ja, allt fix & trix som behövts! Vi har gjort oss fina och är alldeles strax redo för det nya året. Waaaah!!

Hoppas att ni också har det jättefint! Puss & Kram!

<3<3<3

Raowr!

Jag vet inte vad jag ska skriva mer än att min älskling är finast i världen och att jag just nu faktiskt är hur glad som helst. Och titta vad jag har fått! Världens finaste Lajonard av världens finaste älskling!


image42

image43

image44

Gosh

Det har varit skönt med lite jul men det är skönt att den är slut nu.

God fortsättning iallafall.

Det är ju jag

Låten "Maria" med Blondie har blivit dålig. Mitt namn har blivit fult. Tidigare tyckte jag att låten var klämkäck de få gångerna man hörde den. Jag gillade faktiskt den. Nu har mitt namn blivit ett bingospel och låten spelas varje gång det blir reklam i programmen på tv3. Jag hatar låten. Jag tycker inte mitt namn passar på någon av tjejerna som dyker upp under tiden som låten spelas när det blir reklam. Det är jag som är Maria och jag vill inte vara ett bingospel. Och jag vill inte att klämkäcka låtar ska förstöras för mig. Vad har hänt med världen egentligen? Nej, nu var jag lite väl dramatisk men fatta hur störigt det är! Baaaaaah!

image41


Jag grät

So open your eyes, open your eyes
I need you wide awake now
Come on get up, come on get up
Cos I'm having a breakdown
Show me your love, show me your love
Tell me that you'll never leave me
Cover my ears, cover my eyes
Don't tell me the bad news
I'll go for years, wondering why
Was there something I could do?
That's not right, that's not true
Tonight is a bad dream

-Ben's Brother - Bad dream

På vägen hem från dimman fick texten mig att gråta. Den har nog inget med mig att göra, bara det att den är så sjukt sorglig.

Getaway

Han sa att han kände det som att han hade glömt något. Jag sa att han skulle räkna upp allt för att se om han fattades något. Han räknade upp allt högt (jag hade ju menat att han skulle göra det för sig själv... men men) och jag sa att jag inte kunde komma på nånting. Han sa: "nej, jag kommer väl på det när jag saknar det".

Jag tyckte att "familjen" var ett passande svar på den frågan. Men det var inte rätt tid att vara söt och lite smålustig. Jag försökte inte ens vara lustig i tankarna men han hade ju tolkat det så. Likabra att hålla med och titta på vägen istället.

To know him is to love him

Oh, en Bo Kaspers Orkester-låt som heter "Människan som ingen vill se" är så sjukt finurlig. Jag gillar frasen "det finns männsikor som bara Gud orkar med". Så sjukt gjutet, tycker jag. Vissa personer är så sjukt enerverande, man orkar inte med dem ens en liten stund. Men eftersom det sägs att Gud älskar alla sina barn så får han ta hand om dem :).

Nu är ju inte jag den troende typen men OM jag hade varit det så hade det ju varit precis så! Tror iallafall jaaaag.
Jag hade på mig mitt halsband med ett krusifix i jättelänge. Jag konfirmerade mig inte för att jag var troende, utan för att se om det fanns ett häftigt budskap i det man (inte) fick lära sig. Det fanns det inte. Iallafall så fick jag krusifix-halsbandet av min mormor när jag konfirmerades och det var i sjunde eller åttonde klass. Jag bar halsbandet till i våras. Anledningen till att jag bar det fast att jag inte är troende är att jag tyckte det var fint att ha nåt runt halsen. Speciellt när det var mormor jag hade fått det av. Och även om hon kanske inte alltid hade koll på att det var hon som gett mig det så visste iallafall jag och om hon hade vetat (tror faktiskt hon gjorde det) så vet jag att det betydde mycket att jag hade det på mig mer än en gång. Enda gångerna jag tog av mig det var när jag bastade och när jag skulle visa att jag använde de andra halsbanden jag fick av mormor.

I våras fick jag ett nytt halsband. Jag bytte ut det mot krusifixet för att jag ville. Det har jag aldrig tagit av mig. Inte en endaste gång. Det är Henriks ID-bricka och det är lång kedja på den. Jag får fortfarande en massa halsband av mormor och jag vill använda dem. Men jag vill inte ta av mig brickan och det är fult att ha ett kort och ett långt halsband på sig samtidigt. Jag får helt enkelt komma fram till en kompromiss. Oh, ja det är inte lätt ;).

Ikväll hade jag tänkt ha roligt iallafall! Puss på er!

Mjao

image39


Jag har aldrig något roligt innehåll i min blogg. Förlåt :(. Inte för att jag känner någon press från något håll men det känns som det antingen är beklagelser eller något i samma stil. Jag har ju själv erkännt att jag är gnällig men det betyder ju inte att jag vill vara det. Man är liksom som man är.

Jag kom faktiskt hit för att skriva om lite olika saker. En sak är att jag känner mig duktig efter en veckas hårt arbete. Måndag-fredag och sen är det dags på söndag igen ända tills torsdag. Puh. Men det är pengar pengar pengar! Det gillar vi, eller hur? Mmm. Mums!

Oh jag tappade bort de andra ämnena jag skulle skriva om, mitt i min pengayra.

Jag kan prata om hur jävla högt min mamma snarkar istället. Det är alltså sjukt. Det hörs genom väggarna och ljudet trotsar musiken från datorn. Bryter sig igenom Ed Harcourts stämma och allt. Usch!

Inatt när jag inte kunde sova så hade jag en liten pratstund med min vän Totoro. Vad vi pratade om minns jag inte riktigt men det var alldeles säkert väldigt givande. Han är en trogen lyssnare, han.

Puss <3

image40

I think that you are lovely

Det är inte alltid med vilje som jag spelar dum. Jag bara är sån ibland. Det är ingenting jag kan hjälpa så snälla skjut mig inte. Det finns ju faktiskt värre saker här i världen :).

Ah igår jobbade jag hårt som bara den så idag blir det förhoppningsvis en lugnare arbetsuppgift jag får. Jag blir förhoppningsvis iallafall nöjd med januarilönen!

Idag är det träffa Henrik-dags efter arbeitet och det längtar jag till såklart. Det ska bli mysigt. Nä nu ska jag sminka mig och sen ut med vovven sen är det dags att jubba! Sen är det torsdag på riktigt! Puss alla gull.

Sunday, bloody, Sunday

Jag har haft min första sjukhelg på ganska länge. Mått illa och varit allmänt dåsig och trötter. Som tur är har jag en gosig pojkvän som tar hand om mig! Yeah!

Ah konserten i torsdags, förresten! Den var ju skitbra för Ed Harcourt är ju fan bäst. Det fanns ju inte många möjligheter för oss små människor att se mannen himself, eftersom alla utom jag, henrik & mikael var enormt långa och osmidiga. Jag fick se honom lite emr på slutet för då hittade henriken en glipa som jag kunde kika mellan :). Ahh jag vill se igeeen. Ed hade en dålig för-trubadur med sig. Ingen i hela publiken lyssnade på henne när hon spelade, ändå sa hon "ni verkar ha så roligt när vi spelar för er". Nej, lilla gumman. När ED spelar har vi roligt och njuter. Det är därför vi kommer och tittar. Inte för att se dig fumla med mick-stativet och vara allmänt dålig.

Åh och han spelade några av våra önskelåtar! Ja det var fint. Nu är det söndag vilket betyder att en ny vecka börjar imorgon. Jag kommer inte att gilla denhär veckan. Förmodligen inte helgen heller. Äh, vi får väl se.

Pusshaj.


TORSDAG!

Ikväll är det dags! Man kan ju inte mer än längta som tusan, alltså. Det kommer bli så bäst! Pirr i magen waaah! Vi ska bara få njuta, njuta och åter njuta av de ljuvliga tonerna och smålustiga/jävligt sanna/underbara låtarna.

En enda dålig sak med konserten ikväll är att den kommer att ta slut. Och nej, man får inte lov att ta med sig Ed Harcourt hem så att han kan sjunga en till sömns. Tyvärr, I might add. Det hade ju varit grädden på moset. Nej, jag får beställa låtar av Henriken istället. Det får nog bli så :) honom får jag ju iallafall följa med hem dessutom! Och han är min! Minminmin! <3

Idag var jag förresten hos distrikstsköterskan med min onda hals för att jag trodde att hon kunde kolla om jag behövde läkarbesök (ifall det skulle vara halsfluss). Men neeej, hon fick inte lov att ta halsprov och så sa hon att det ändå var för tidigt att säga om det är halsfluss när det bara har tagit en dag. BAH! Jag behövde ju bara en koll :( bad ju inte om några värstinggrejer precis. Menmen, eftersom de inte ville ha mig där vandrade jag till apoteket och köpte Mucuangin. Sjuuukt najs för halsen! Men det gör fortfarande ganska ont, dock inte som förut. Det är ju tur iallafall! Vill inte vara alldeles sjuker ikväll men det ska nock bli bra.

Ah, jag vill bara att timmarna ska springa! Inte gå, springa! Eller rusa tillochmed.


image37

Jaja

Jag är både glad och ledsen ikväll. Skönt faktiskt. Oftast brukar jag hata när jag är både och men ikväll känns det skönt. Det glada väger liksom tyngre och lyfter mitt humör.

Jag sitter och tittar på Jonas Gardells show och jag blir likadan av att titta på det. Jag blir gladledsen men mest glad för han är så fin och rolig.

Och innan idag blev jag glad av en jättepytteliten sak och jag är fortfarande glad för det.

Ah, lovely

image36

RSS 2.0