who put the bump...

...in the bump bump bump, who put the ram in the ramadama dingdong?

jadu, det är en svår fråga =)

här sitter iallafall jag i en soffa med en iBook i mitt knä. Henriken spelar på sin Sixten så jag fick denhär att leka lite med. ganska snällt tyckte jag dårå :). jag är trött som en björn efter djävulskt tufft trampande på en Greenfield minibike. haha ja, jag tror allt att jag kommer att ha lite träningsvärk i mina ben imorgon. sånt man får ta. det var iallafall sjukt ball att cykla på den! Det är ju inte bara därför jag är trött heller, men dels därför :). Dagen har varit nice och chill. Vi har varit på Malmöfestivalen och vandrat (det var dit vi cyklade f.ö) Jag är ganska trött på den festivalen. eller ja, trött på folket som är där och sådär. idag var vi där för att se ett band som heter Kids raised with helmets. vi känner gitarristen som f.ö ska flytta över och bli en trio med Henrik & Pontus. De var iallafall duktiga.

(Ah jag måste säga att det är sjukt nice känsla att sitta med en laptop. vill ha! hihi jag får låna denhär fler gånger, tror jag.)

Innan vi var på malmöfestivalen tog vi det bara lugnt och njöt av en ledig fredag. köpte pizza till middag och sådär.

Det känns skönt att jag inte ska vara hemma på ett tag nu. Det är inget särskilt långt tag jag är borta men till på söndag iallafall och jag tror jag behöver det. Det finns liksom alltid en gräns för hur mycket man orkar med och den gränsen är typ alldeles strax nådd. dags att leta bostad? mjao kanske. Vet inte riktigt hur jag ska ta upp det hemma bara. Och alla andra jag pratar med säger också att det inte är lönt att flytta om jag ändå pluggar i malmö. men det är ju faktiskt upp till mig och vad jag klarar och inte klarar.

Vilket långt och tråkigt inlägg det blidde nu igen. aja, vi ses väl därute på teh internets.

<3<3<3

I'll look after you

image16


Men alltså vad är det i mig som har förändrats egentligen? jag känner mig verkligen helt annorlunda till skillnad från för bara några månader sedan. Jag känner mig iallafall annorlunda och det är nog det som gör mig annorlunda.

Det är iallafall bra-annorlunda, inte dåligt :)

det blir inget värsting-inlägg idag. jag orkar inte faktiskt.

tjipp och hej!!

RSS 2.0